Slepice v noci

Zdravím všechny,
jako velký obdivovatel KCD chci podotknout na jednu věc, která mě při shlédnutí několika videí z beta verze hry na youtube rozesmála. Jedná se o na první pohled drobnost, které si naprostá většina hráčů ani nevšimne. Nicméně, jelikož pocházím z malé jihočeské vesnice, hned na první pohled mě ve hře překvapily slepice, které se během noci klidně procházejí po dvorku a cestě kolem domků. Má-li hra co možná nejvíce zachycovat realističnost, možná by stálo za to zvážit fakt, že slepice se ukládají ke spánku (na ohradě či v kurníku na bidle s hlavou pod perutí) v letním období cca mezi osmou a devátou hodinou večerní (v zimě samozřejmě dříve se začínajícím soumrakem) a ráno vstávají cca kolem půl páté :slight_smile:
Vím, že je těsně před vydáním hry, ale dělejte s tím pro Boha něco, ať se hráči z vesnice zbytečně nesmějou :slight_smile:

10 Likes

já jsem sice z města, ale rozhodně jsem si toho taky všiml. Ovce v ohradě kde je vysoká tráva jsou taky dobrý.

3 Likes

Asi ty slepice pijou moc kafe. Docela je chapu, taky kolikrat probdim noc po tom co do sebe naleju 5x dvojity espresso…

Chceme realistické kurníky! :smile: Ale jo, je to pravda, taky jsem si toho všimnul. Možná aby to nebylo až tak složité na implementaci, tak by se třeba mohly na noc prostě nechat tiše “zmizet” - jakože spinkaj v kurníku a ráno je zase nechat objevit. :slight_smile:

Nebo je nahradit na místě, kde jsou, statickým modelem bez AI, něco jako takhle :slight_smile: :

2 Likes