The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon (tak krátké, 2hodinyhracího času) so short 2 hours game time

Chcete mi říct, že DLC končí tím, jak napovídáte Ptáčkovi a pak se ho jdete zeptat, jak dopadla schůzka, on vám řekne, že stála za nic a dá vám jeho milostný dopis co napsal a pak už tam nejsou žádné questy ??? Cože ??? jako DLC za 10euro a trva 2 hodiny ?? A to jste slibovali, že dějová linka DLC bude mít 5-10 hodin. Jako tohle je docela scam. Když si vezmu Zaklínače DLC Krev a víno, které rozšířilo hru o 20 hodin a stálo 20euro. A vy nám tady dáte DLC za 10euro, který trvá 2 hodiny. to má být vtip?? Prosím o nějaký vysvětlení…

1 Like

Když se podíváte na recenze Steamu, uvidíte, že se o ně stěžuje mnoho lidí. Na tomto fóru jsem psal v angličtině příspěvky. Tato DLC stojí 5 EUR za hodinu. Překlad Google byl pro tento účel použit.

1 Like

Čokoľvek v porovnaní so Zaklínačským DLC bude asi slabým odvarom. Sám zatiaľ nemám obe DLC odohrané (Witcher, KCD), takže súdim len podľa toho, čo som videl inde. No každopádne som nečakal 63% hneď na začiatku. Aspoň mám odskúšané, že mi to DLC funguje, keď som sa po skončení hlavnej dejovej línie rozprával s Ptáčkom.