Ahoj,
právě jsem zkoušel hrát turnaj v ratajích. Vzhledem k tomu, že mám dohranou hlavní linii (bez DLC), tak jsem šel za kovářem v Samopších. Ten mi řekl příhodu o jeho synovi. Následně jsem vyhrál turnaj a hned se mi automaticky splnil quest i s kovářovým synem. Potom Jindra vypráví kovářovi, jak ho rytíř přepadl.
Ten bamboozle je, kde mě ten rytíř přepadl. Nic takového se nestalo, jen jsem s ním bojoval v turnaji… Kdo toto hrál, přepadl vás? Byla tam nějaká cutscéna nebo něco? Opravdu jste s ním bojovali i mimo turnaj? Nebo jen prostě Jindra kecá až se mu od huby práší?
Mě ten rytíř nakopal do řiti (2:1), kováři jsem tedy řekl, že jsem o jeho synovi nic moc nezjistil a quest stejně splněn
Spíš by mě ale zajímalo, jak začít questy pro Ptáčka, hru mám projetou, ale nic nového se mi nikde neukazuje…
No mě skoro taky, hlavně jsem hrál celou hru s dlouhým mečem a najednou mi někdo zákeřně do ruky strčil štít a sekeru Ale i tak dostal, jsem se na něj lepil jak úchyl a pořád jsem odhazoval do pryč a v rohu bez milosti umlátil
1 Like