Turnaj a černý rytíř (možná spoiler)

Ahoj,
právě jsem zkoušel hrát turnaj v ratajích. Vzhledem k tomu, že mám dohranou hlavní linii (bez DLC), tak jsem šel za kovářem v Samopších. Ten mi řekl příhodu o jeho synovi. Následně jsem vyhrál turnaj a hned se mi automaticky splnil quest i s kovářovým synem. Potom Jindra vypráví kovářovi, jak ho rytíř přepadl.
Ten bamboozle je, kde mě ten rytíř přepadl. Nic takového se nestalo, jen jsem s ním bojoval v turnaji… Kdo toto hrál, přepadl vás? Byla tam nějaká cutscéna nebo něco? Opravdu jste s ním bojovali i mimo turnaj? Nebo jen prostě Jindra kecá až se mu od huby práší? :smiley:

Mě ten rytíř nakopal do řiti (2:1), kováři jsem tedy řekl, že jsem o jeho synovi nic moc nezjistil a quest stejně splněn :smiley:

Spíš by mě ale zajímalo, jak začít questy pro Ptáčka, hru mám projetou, ale nic nového se mi nikde neukazuje…

No mě skoro taky, hlavně jsem hrál celou hru s dlouhým mečem a najednou mi někdo zákeřně do ruky strčil štít a sekeru :smiley: Ale i tak dostal, jsem se na něj lepil jak úchyl a pořád jsem odhazoval do pryč a v rohu bez milosti umlátil :smiley:

1 Like