Verbíři Sázava (CZ)

Sázava:
1-) potrání po penězokazecké dílně
2-) Stoupování verbířů
3-) Vstup do kláštera (novic)

1-) při zjištění přibližné polohy štoly je volitelnou částí úkolu požádat o pomoc Ulricha. Požádám-li jej odcestujem do oblasti poblíž východní stěny v niž se nachází štola. Ulrich se ovšem sám od sebe vydá po cestě zpět do Sázavy, rozhovor sním nejní možný.

2-) Při výslechu hostinských, hrobníka chybí v lazaretu v klaštěře pokousaný mluvka se zlomenou nohou. Prostě tam nejní ač tam ukazuje úkolový indikátor

3-) Pro vstup do kláštera aby bylo možné nalézt “Svatého” je potřeba mluvit v hospodě s Karlem a snad získat od něj glejt opravňující jako novic ke vstupu. Rozhovor sním se bohužel ukončí po první větě. část úkolu se odškrtne jako hotová. Glejt od něj nedostanu ani při pokusu jej okrást se v inventáři nenachází. Opatrovník jenž je v úkolu “jako že jsem s karlem nemohl mluvit, neboť byl na blízku a pořád jej sledoval” se nikde kolem nenachází.
Tím, že se tato část odškrtne jako hotová je další částí úkolu vstoupit do kláštera jako novic. Tam mě ovšem nikdo ani teď nepustí. Možností je vylézt po lešení a přeskákat po střechách, ale jsem tak v zakázané zoně. S mnichy se hovořit dá, ale jen se dotázat jak se stát novicem. což opět odkazují na potřebný opravňující glejt, který mě vydá pouze opat a ten jak se v klaštěře všichni pohoršují je pryč.

(Nuže je tedy nutné počkat až přijde opatrovník Manfréd. po té rozhovor s Karlem proběhne v pořádku)
(Rozhovor s Karlem bez Manfreda skončí chybou nedovolující další pokračování v příběhové linii úkolů, neboť po rozhovoru již nejní možná žádná další interakce s Karlem.)

2-) Při výslechu hostinských, hrobníka chybí v lazaretu v klaštěře pokousaný mluvka se zlomenou nohou. Prostě tam nejní ač tam ukazuje úkolový indikátor

Mám stejný problém nevíte někdo co s tím prosím

no bohužel vám neporádím jak vyřešit ty bugy, jediný můžu říct co sem udělal já … sice sem se do kláštera normálně dostal,ale nebyl sem schopnej splnit úkol,tak sem zas odešel a rozhod se tam vrthnout násilím :slight_smile: čili sem to vzal přes komnaty bratra šafáře ( nad hlavní bránou),kterého jsem omráčil,pozabíjel pár strážných až sem se dostal do pokoje převora,tam sem se prohrabával, on to zaslech přišel otevřít tak sem ho omráčil, vzal mu klíče a nakráčel do kláštera v plný polní,našel toho bastarda (bratr Antonius) a podříz mu krk…

Ono to lze udělat.

Spoiler

pokousanýho chlapíka v lazaretu k úkolu nepotřebuješ, neb ti stačí vyhrát rvačku u koželuha. ti tě pošlou do kostela a tam se potkáš s verbíři. Ti ti dají úkol najít “Svatého” a toho zabít a donést jim důkaz. Aby jsi se dostal do kláštera potřebuješ získat vstupní glejt. ten získáš od Karla ale musíš počkat do 12h až vstane jeho opatrovník, ten ti vstříc nevyjde, tak se domluvíš s hospodským rváčem aby ho zmlátil. získáš glejt, a dostaneš se tak do kláštera.

Tohle ale nejní v sekci bug pro vzájemné rady, ale jako nahlášení nalezených chyb. :wink:

už jsme se přesto dostal dík za info . (vyhrál jsem rvačku)