xBox update (CZ)

Jak je to s updatem pro xBox One?
Day one jeste nevysel? Mam zatim verzi 1.1
Dale jsem nekde cetl, ze by mel jeste vyjit patch jen pro One X? Jakt to tedy je? Jede ted One X ve stejnem nastaveni jako klasicke One?

No to by me zajimalo taky …hele co rikas na ote irani zamku?:grin: hele bud mam olsovi a levi obe dve ruce nebo to bylo tema dvouma plznema ale jako zkousel hsem 12x otevrit zamek …ani jednou…ani jednou se mi to neporadrilo …xbox one x…a co ty textury???to je peklo nektere veci krasny jiny …treba jablka vypadaji spis jak kostky :blush: …a to nacitani budov textur …doufsm ze stim jde neco udelat …co vy kuci kdo hraje na x one x?

prave kvuli tem texturam me ty patche zajimaj, hlavne na domech je to fakt hnus i na Xku. Ale bojim se, ze na to kaslou. Ted budou pul roku opravvbovat herni bugy. Na konzole to pry skoro vubec neladili. Jinak hral jsem to 6h a jeste jsem truhlu neotevrel.

Pokud rozumim dobře, tak patch by mohl bejt v pátek …

Bugů je tam hromada, ale hlavně mi vaděj ty strašný modely/textury, který se doufám vylepšej

To je blbost, konzole v QA oddělení měli, rozdíl je ale v tom, že na pc měli data od lidí v alfe a betě, to jsou násobky dát, která můžou získat interně

xko aktuálně vypadá hůř a má víc chyb, protože tam není update, takže hrajeme možná dva měsíce starou verzi hry. Podle deep silver bude aktualizace pro xbox v pátek. A za dva týdny další
Při standardním průchodu jsem ale zatím na zásadní chybu nenarazil

Teď to asi nemá smysl hodnotit, když hrajeme bez patche.
Každopádně lockpicking je strašnej, podobně jako kradení (bug nebo dělám něco špatně? - NPC mě načapá v 90% případů dřív než vlastně začnu krást - během fáze přičítání času už v první půl sekundě o mě ví), ale nejvíc mi vadí že kradení a mluvení je na jednom tlačítku, když NPC nereaguje tak to držim dýl (protože různé hry to mají různě tak v tom okamžiku nevím jestli to dělám správně) a už kradu … Nebo udělá NPC krok ode mě a mluvení je disabled ale kradení je pořád enabled …
Při standardním průchodu nemůžu postupovat hlavní linii, protože skupina NPC má něco udělat a nedělá a následně úkol selže (nechci spoilovat).

lockpicking, stejně jako souboje, se na začátku zdají hrozně těžký, ale není to tak hrozný, hcce to trénink, velkou roli hraje skilll postavy… v ratajích u mlynáře lze trénovat otevírání truhly do omrzení, s perky pak paklíče neodcházejí tak rychle, lze získat vylepšení, které zkrátí pohyb, který člověk musí s paklíčem udělat… Jindřich je prostě lempl, nic neumí, ale dokáže se to naučit, stejně jako hráč

Tak to mám zabagovaný, protože mlynář mi po prvním nepovedeném tutoriálu nedává další paklíče … A kradení mi nejde, protože v první fázi kdy se načítá čas, mě během první půl sekundy odhalí i když mám zelené pozadí, ačkoliv jsem za ním, plížím se a nemám na sobě nic viditelného ani hlučného …

Jinak souhlasím, že s levelama je všechno jednodušší :wink:

Pokud já vím, tak mlynář mi žádné paklíče nedával a ani dávat neměl. Co se týče kradení, tak bez skillu je to otrava, trvalo mi to taky dlouho než jsem ho poprvé vykradl, ale pak s růstem skillu to šlo lépe a lépe, navíc jsem okrádal jen spící lidi, což tomu hodně pomůže.

EDIT: Mi tak napadá, možná člověk něco od mlynáře dostane, ale já měl šperháky už z první vesnice a vcelku vesele jsem vykrával bedny už tam a i v následující lokaci, tak jsem to možná přehlédl :slight_smile:

Dává tutorial na lockpicking a abys mohl vylomit zámek tak ti dá nějaký paklíče, který jsem zlomil a další už mi nedal …

Jo já vím, jak jsem psal v edit části u původního postu, možná jsem jen ten přírůstek přehlédl, ale nejsem si jistej, jestli by ti ty šperháky měl mlynář doplňovat.
Víš, jakože v hardcore stylu, pokud je polámeš, sežeň si nové a přijď si to vyzkoušet znovu :slight_smile:
Ale jak jsem již psal, měl jsem zkušenosti s předchozími bednami, takže jsem ji v tutoriálu otevřel na poprve.

1 Like