Žofiina Svatba

Zdravím, mám takový problém, vzal jsem quest, ale šel plnit jiné. A hledal jsem ho v questech a nenašel, našel jsem ho ve splněných/nesplněných a byl tam jako nesplněný.
On je nějak časově limitován (když se jedná o realizaci svatby tak to dává smysl) nebo je to nějaký bug? Nešlo by udělat abych ten quest mohl zahodit a vzít znovu? rád bych ho splnil jak už začínám mít všechny questy pomalu splněné tak mně mrzí že jsem jeden vynechal.
V Ratajích jsem u obchodníka zjistil, že soudek vína mohu vyhrát v lučišnickém turnaji, když ale promluvím na lučišníka a zvolím možnost s vínem, odříkám první větu dialogu o víně a najednou nic. hra není zaseklá, ale prostě tam oba stojíme a koukáme na sebe a dialog nepokračuje, nejde zrušit, nic.

Jinak díky moc, je to fakt super hra, vyhráli jste u mně nad RDR2, po téměř roce jsem se k KCD vrátil a prostě pecka, mám všechna DLC koupená a těším se na dvojku !!!

ahoj, bohužel questy znovu plnit nejdou, pokud už ti nějaký skončil kvůli času nebo jsi ho neudělal znovu ho hrát nejde. Pár questů je časově omezeno ale který přesně to ti nepovím. Vím že určitě ten kdy hledáš kacíře v Úžicích a ten o kterým sám píšeš. Jinak ten dialog s lučišníkem vypadá na bug. Když mám občas nějaký takový problém uložím si hru hned před ním sejvovicí, vypnu hru znovu zapnu načtu a občas bug zmizí …

tušil jsem to díky za rychlou odpověď. Neporadíš mi ještě jak to udělat se sejvy? Já chci rozjet druhou hru, asi si obsatarám novou grafiku, chtěl jsem čekat na 7nm, ale asi si na to čekání pořídím aspoň 590rx , protože na té mé 770gtx už to dále fakt nejde.
A zajímá mně když budu rozjíždět hru od začátku, tak jak je to se sejvy. Chybí mu tu klasické ukládání že bych si přeukládal jednu danou pozici a sám si ji pojmenoval abych věděl. Říkám si, že tady jediné asi řešení bude přetáhnout celou složku se sejvy někam jinam pro jistotu a nadepsat si tu složku že to je moje první dohrání.
Předpokládám díky konci KCD, že to bude asi podobné jako u Mass Effectu u dvojky, že bych mohl použít daný save a tím mít ovlivněná rozhodnutí ve 2jce.
Nebo jak to řešíte vy? abyych si nepřeuložil tenhle progress co tu mám. Díky

Jakmile rozjedes druhou hru začne se ti ukládat pod názvem Druhá linie když potřetí tak Třetí linie a každá je v hlavním menu když dáš Nahrát hru zvlášť oddělená takže nemusíš mít strach že by se ti něco přepsalo. jak to bude s KCD2 a postupem z jedničky netuším na to si myslím je ještě hromada času :slight_smile: