Hra nejde ani spustit

Právě jsem si hru koupil a hned po stažení mě čekalo nemilé překvapení. Vyplivlo to na mě chybovou hlášku s nějakým souborem .dll. Na foru jsem si našel, že tenhle problém mělo víc lidí už přede mnou, takže jsem postupoval, jak radili - vymazat onen soubor a pak hru přes Steam opravit. Steam to sice aktualizoval, ale stejně - další chybová hláška, že ten .dll soubor “failed”.

Takže jsem to odinstaloval a zapnul znovu stahování, kdyby náhodou. Problém se opakuje. Nevíte někdo, co se s tím dá dělat? Případně kam a na koho se obrátit s reklamací? Děkuji.

Ahoj,
Kdybys mohl hodit printscreen chobové hlášky, bylo by to super.

Dost lidí se také potýkalo s tím, že nový AMD crimson driver má s hrou problémy.
Takže pokud máš AMD GPU tak bych doporučoval zkusit odinstalovat nový Crimson driver a nainstalovat starý Catalyst.
Je to samozřejmě dočasné řešení než se problém vyřeší.

Pokud to dál nepůjde tak snad poradí @Hound

Ahoj. Díky za reakci. Vyskočí okénko, kde je přesně toto: “Failed to load the Game DLL! WHGame.dll” Nic víc.

Ano AMD mám a včera jsem si i našel, že si musím nainstalovat starší ovladače. To jsem udělal, ale žádná změna.

No, ještě aplikovat pravidlo “zkoušeli jste to vypnou a zapnout”. Prostě to smazat celý a stáhnout znova.

To jsem taky udělal. Furt stejný. Konkrétně mám teda AMD Radeon R7 200.

A zkoušel jsi tu hru stáhnout někam jinam? Resp nemohl by být problém v přístupových právech na disk, či složku kde hra je?
Hádám ale, že by to házelo asi jinou hlášku a narazil bys na problém dřív.

Už mi docházejí nápady, možná že by si šlo dll soubor od někoho zkopírovat, ale nepředpokládám, že by ti steam stahoval dokola poškozený soubour.

Arkham needs you, @Hound :smiley:

Jak to myslíš někam jinam? Jako do jiného pc? Jiné bohužel nemám. Her mám přes Steam už asi 20 a nikdy nebyl žádný problém, takže tím to asi nebude.

Myslel jsem do jiné složky, ale jak říkám, už střílím naslepo.

Mě se Steam ani neptá, kam to chci instalovat, on to instaluje do své složky. Zkusil jsem potřetí smazat a znovu szahuji, tak třeba…

Bojim se, že moc nepomůžu, jelikož @jamar28 zkoušel většinu věcí, který by normálně měly pomoct a doufám, že napotřetí to pojede.

Maximálně se ujistit, že ze složky, kam se to instaluje (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Kingdom Come Deliverance) doopravdy mizí většina souborů, popřípadě to domazat ručně. A případně zkusit instalaci bez různejch defendrů/antivirů.

Potřetí staženo a problém stále trvá. Složka po odinstalaci skutečně zmizí celá, to jsem kontroloval. Zkusím ještě vypnout AVG. V nejhorším budu čekat a doufat, že prolém zmizí s některým z budoucích updatů. Ale i tak jsem rád na vývoj přispěl.

2 Likes

Tak bohužel nepomohlo to.

Ještě můžeš zkusit dát do příkazovýho řádku a zmáčknout Enter:

dir “c:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Kingdom Come Deliverance\Bin64” >kcdbin64.txt

což ti vytvoří texťák s názvem kcdbin64 ve složce (s největší pravděpodobností C:\Users\TvojeJméno), kterej příložíš a pošleš a zkusíme z toho něco vyčíst. Každopádně BETA, která se chystá, by měla už chodit :slight_smile: .

Zkusím, ale co je to prosím příkazový řádek a kde ho najdu? :smiley:

Pro referenci tento post, popřípadě by mělo stačít zadat do “Search” v počítači a mělo by ti to vyběhnout :slight_smile: .

Tak to nejde. Název souboru či adresáře nebo jmenovka svazku je nesprávná. Opsal jsem to přesně a hru mám na tom místě nainstalovanou.

Jo, jde to, přehlédl jsem mezeru. Takže tady to je. kcdbin.txt (3.2 KB)

Tak co? Nevyčetli jste z toho náhodou něco? :slightly_smiling:

Bohužel :’( v tomhle adresáři je všechno v pořádku. Každopádně kdyby šlo zaslat game.txt (který je ve složce, kde je hra nainstalovaná - C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Kingdom Come Deliverance) spolu s DxDiagem tak se můžem zkusit pohnout dál. :slight_smile:

Škoda. Bohužel na tom místě žádný soubor game.txt není. Dxdiag posílám.