Hra nejde ani spustit

Bojim se, že moc nepomůžu, jelikož @jamar28 zkoušel většinu věcí, který by normálně měly pomoct a doufám, že napotřetí to pojede.

Maximálně se ujistit, že ze složky, kam se to instaluje (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Kingdom Come Deliverance) doopravdy mizí většina souborů, popřípadě to domazat ručně. A případně zkusit instalaci bez různejch defendrů/antivirů.

Potřetí staženo a problém stále trvá. Složka po odinstalaci skutečně zmizí celá, to jsem kontroloval. Zkusím ještě vypnout AVG. V nejhorším budu čekat a doufat, že prolém zmizí s některým z budoucích updatů. Ale i tak jsem rád na vývoj přispěl.

2 Likes

Tak bohužel nepomohlo to.

Ještě můžeš zkusit dát do příkazovýho řádku a zmáčknout Enter:

dir “c:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Kingdom Come Deliverance\Bin64” >kcdbin64.txt

což ti vytvoří texťák s názvem kcdbin64 ve složce (s největší pravděpodobností C:\Users\TvojeJméno), kterej příložíš a pošleš a zkusíme z toho něco vyčíst. Každopádně BETA, která se chystá, by měla už chodit :slight_smile: .

Zkusím, ale co je to prosím příkazový řádek a kde ho najdu? :smiley:

Pro referenci tento post, popřípadě by mělo stačít zadat do “Search” v počítači a mělo by ti to vyběhnout :slight_smile: .

Tak to nejde. Název souboru či adresáře nebo jmenovka svazku je nesprávná. Opsal jsem to přesně a hru mám na tom místě nainstalovanou.

Jo, jde to, přehlédl jsem mezeru. Takže tady to je. kcdbin.txt (3.2 KB)

Tak co? Nevyčetli jste z toho náhodou něco? :slightly_smiling:

Bohužel :’( v tomhle adresáři je všechno v pořádku. Každopádně kdyby šlo zaslat game.txt (který je ve složce, kde je hra nainstalovaná - C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Kingdom Come Deliverance) spolu s DxDiagem tak se můžem zkusit pohnout dál. :slight_smile:

Škoda. Bohužel na tom místě žádný soubor game.txt není. Dxdiag posílám.

Ještě je možnost zkusit přeinstalovat DirectX, problém je, že nemusí být špatný to dll, který to specificky jmenuje, ale nějaký systémový, který je na něm závislý…

Dobře, zkusím. Ale ještě bych se zeptal - jede hra na Windows 10? Nemám je, ale uvažuju o nich.

Já hraju na Win10 a naštěstí bez problémů :slight_smile: .

A myslíte, že by to mohlo teoreticky být tím, že mám nějakou pirátskou verzi Windows? Protože jsem se ptal kámoše, který mi pc sestavoval, jestli tam mám legal a on říkal, že už neví, co mi tam dával. Mohla by tam být souvislost? Třeba by pomohl ten upgrade na 10.

Nedá se to samozřejmě vyloučit. Tohle my bohužel otestovat nemůžem :slight_smile: .

Já mám při spuštění hry trošku jiný problém. Pokud hru nainstaluji normálně je spustím a můžu hrát. V momentě, kdy ji vypnu a pokusím se ji spustit znovu, už to nejde. Nejdříve se otevře spouštěcí okno s hláškou “kontrola aktualizací spouštěče” a pak už jenom vyhodí chybovou hlášku “Došlo k chybě při dokončování spouštění aktualizace: Přístup k cestě D:\hry\KCD_Beta\GameLauncher.exe byl odepřen.” Pokud hry odinstaluji a znovu nainstaluji, tak ji opět mohu jednou spustit a po první opuštění hry už to nejde.

nějaký nápad @Hound ?

Skus spustit .exe ako Administrator.

Bohužel nefunguje. Hlavně mi přijde divné, že po první instalaci jsem normálně hrál a i po vypnutí se tam několikrát dostal. Blbnout to začalo asi po dvou dnech, přitom jsem na počítači nic neměnil (jako instalace jiných driverů na cokoli atd.). Teď to pustím pouze po instalaci.