Vydání a CZ DABING

Ahoj, jak ti vidíte s vydáním hry a českým dabingem?

Díky za odpověď :slight_smile:

Ahoj, oboje se tu na fóru probírá.
Takže bych tě odkázal na jiné topiky

Tady odkaz do našeho hejtovacího kroužku.

A zde zmínka o cz dabingu:

Jestli se ti nechce na odkazy klikat, tak:

  1. datum vydání nemáme, o něm se pořád dohadujeme
  2. český dabing při vydání spíš nebude, a co bude pak, to se uvidí.
2 Likes

Very nice :joy: Krasne jsi mi nastartoval dalsi den v praci

3 Likes

:smiley: :smiley: hejtovací kroužek pobavil :smiley:
Vždyť my vás máme rádi, jen už se moc těšíme, tak jsme nervní.

2 Likes

Díky :slight_smile:

Já nevím jestli bych to nazval “hejtovacím kroužkem”… Pouze se tam kritizujou věci, které jsou naprosto zjevné, ale nikdo z WH je nechce komentovat nebo nějak řešit.

1 Like

Byla to samozřejmě nadsázka.

Já tvoje rozhořčení chápu (částečně), ale nevím přesně co čekáš za odpověď.

Já vim, že nic moc asi nezměnim. Bylo by ale skvělé, kdyby studio komunikovalo s backery narovinu.

Vždycky se oznámí, že se něco chystá a pak nic. Stejně tak s odsuny datumu vydání. Proč neříct narovinu, že tohle a tamto není hotové a že to vyjde asi např. Q4 2017? Místo toho nikdo z backerů netuší jestli hra vyjde za 3 měsíce nebo za rok. - Většina backerů už asi není v dětském věku aby ocenila nějaká překvapení. I špatné zprávy by se měla komunita nezkresleně a včas dozvědět.

edit: Stejně tak téma českého dabingu. D. Vávra o něm mluvil už před 3 lety v nějakém videu, ale kloudnou informaci jsme nedostali.

Za 3 roky vývoje se snad v tomhle musel udát nějaký posun. Ale informaci máme stejnou jako před 3 roky. Proč nezveřejnit třeba jednoduchou informaci, jestli studio na českém dabingu pracuje nebo ne? Prostě pravý a aktuální stav věci.

Možná, že videoupdaty v téhle fázi víc cílí na budoucí kupce než na backery. Nevim…

Jak jsem řekl, rozhořčení chápu.
Dál to ale komentovat nemůžu.

Na českém dabingu se nepracuje. A žádná nová informace není, protože se opravdu žádný posun nestal. Tedy ne takový o kterém by se ve studiu všeobecně vědělo.

A s těmi video updaty. Tebe třeba nezajímají herci, ale jiné lidi ano. Chápu, že to není informace přímo o hře, ale k tomu byl docela popisný předchozí video update, který je sice x měsíců starý, přesto ale pořád platí.

3 Likes

Díky za info.

2 Likes

Dobrý den.

chtěl jsem se zeptat, jak to vypadá s českými titulky na konzoli (speciálně XOX). Mám obavy z jejich kvality- jak velikost fontů (např. Sibérie 3), tak z lokalizace dané konzolí a jejích firemním rozhraní- viz CRLV-V z internetové diskuze:

Takže čeština podle rozhraní konzole:eek:, no tak to budou CZ tit. pouze u rozhovorů jak u Assassína v lepším případě a to možná ani ne, protože většina her se komplet řídí přímo jazykovým rozhraním nastaveným u konzoly, na PS4 GTA, Skyrim, Fallout 4, a mnoho dalších, tyhle jmenované hry nemají možnost ve hře nastavení lokalizace i když obsahují např. kromně EN i Pl lokalizaci ale řídí se pouze jazykovým rozhraním co máte nastavený u konzole :lol:

Děkuji WH-KCD za odpověď.

už aby to bylo venku !