1 milion grosu

chci se s vami podelit o to jak vydelat milion grosu, staci v noci v ratajich vykrast platnere, musite jit zezadu po schodech vypacit dvere a pak vevnitr prvni dvere napravo zase vypacit a jsou tam asi 2 truhly a velka skrin a v jedny z truhel je milion grosu a v tech truhlach je veskera nabidka platnere takze vsechny brneni atd…me to napadlo ho vykrast kdyz jsem zjistil pri obchodovani s nim, ze ma u sebe milion grosu a on to fakt ma:-D ale ty zamky jsou hodne tezky na otevirani musite mit dobrej lvl odemykani

2 Likes

Jenze co s tim? Za 30k si sezenes full vybavu vcetne kone a za dalsich 5 mas lektvary - a co pak se zbytkem?

A není to pak nuda? Jako je sranda občas někoho vykrást, ale nesmí to být takový overkill. Já takhle ještě v tutorialu vykradl lovčího a měl jsem asi deset luků a dvě stovky šípů. Vše jsem prodal ženský ve vesnici, který to koupila za zlomek ceny, ale i tak jsem začínal s 500 grošů, což je na začátek slušný upgrade z holýho zadku.

ekonomika fakt potrebuje vybalancovat… jak realny je aby mel nekdo full plate armor den po tom co prijde o vsechno, kdyz na ni casto nemeli ani nizsi slechtici. Hlavni prijem by mel byt z questu podle me. A nejlepsi armor by clovek mel dostavat v ramci pribehu od slechticu, ne ze ho najde valet nekde v nejakym tabore banditu. (LF mod na to abych byl spravne chudej a mel sotva na jidlo :smiley: )

jasny no s tema pracha nevim co budu delat, ale kdyz jsem to tam objevil tak jsem cumel jak svine…hlavne mi prijde malo druhu brneni a zbrani, prijde mi ze uz mam nejlepsi brneni i zbrane, uvidime co najdu nekde jeste

Ted jsem nastivil v Ratajich toho Zbrojire a mel u sebe 2,5k grosu, tak to budes mit nejakej bug.

1 Like

Ono mu toco u sebe ma postupem casu narusta, nevim jestli je to postupem ve hre nebo mnozstvim co mu prodas, kazdopadne ten muj ma 32k ted

Tak uvidim, ja zatim hraju side questy a spise beham po okoli a veci prodavam u tech lidi ktery to zbozi koupi nejlepe. Ale kdyz si chce clovek rychle vydelat, tak je nejlepsi bejt zlodejicek :smiley: Mlynari dobre vedi proc to delat :smiley:

1 Like

Milion je moc… já tak v půlce hry strašně rychle nabyl bohatství kolem 30-40k … pak mě to i omrzelo, bylo to nudnější a peníze jsem hodil na zem :smiley: Teď si hru budu dávat znova od začátku a stáhnul jsem si mód s jinou ekonomikou , kde jde vydělávat pomaleji + mod na těžší protivníky, pak to bylo moc lehké… tak jsem zvědav. Jestli to někoho zaujalo tak veškeré mody jsou zde.

taky to vyhazuju ty prachy…ale zajimalo by me jestli jsou ve hre nejaky lepsi veci nez co se da koupit u tech obchodniku a taky nepratele jsem myslel ze budou tezsi podle lvl ale prijde mi ze jsou furt stejni

Nepřátelé jsou pořád stejní, ale někdy je protivník zdatnější, někdy není… taky záleží jak moc je obrněn. Ke konci hry je pak doopravdy lehké je porážet. Hodně záleží na tom, jakou má postava sílu a jakou má zbraň. Ze zkušenosti vím, že zbraně se sílou 7+ jsou velmi OP a jde hodně, hodně lehce porážet protivníky.

Jinak lepší věci jsem nikde nenašel, nejsou tam. Ani v truhlách od pokladů. Pořád se to opakuje…

… ale co víc chtít, v té době kyrys a celkově brnění neměl kde-kdo, bylo to znamení luxusu. A když už měl, tak vše vypadalo stejně. Spíše se nosil ten gambeson ze silných látek. A jen ti praví rytíři měli brnění… doporučuji si prostudovat trošku historii, mě osobně to baví, zjišťovat “si ty pravdy”. :slight_smile:

Takže jak říkáš… prachy zahoď, není to pak ono :slight_smile: A doopravdy doporučuji si to trošku “omodovat”, na těžší protivníky a jinou ekonomiku . Hra je pak jiná, pocitově… stejně tak doporučuji přistupovat k tomu hraní i jinak a nesbírat vše, na co narazím a pak to prodávat. Berte to jako v reálu - někoho zabijete, a co? Maximálně ho okradli o šperky, možná vzali meč… ale fakt byste ho nevyslékli z brnění, které pak nesli na kilometry daleko za obchodníkem a u něj ho prodali :smiley: :slight_smile: Ale to je jen můj osobní názor.

Užívejte hru, je super i s těmi bugy, dá se to pochopit. Tak a já jdu na to, druhý hraní!

to je fakt no, proste nebrat kraviny,…kdyz dojdou prachy tak udelas platnere nebo mecire a mas zas prachy nejaky…jinak ja kdyz mam plnou zbroj tak jsem skoro nesmrtelnej skor nic mi neubiraji…mozno zkusim jit na obratnost jen s lehkou zbroji

Já jsem v jedné dokonce nezamčené truhle na okraji mapy našel vybavení dohromady za strašne moc peněz, ani nevím kolik. Byl tam např. meč sv. Jiří.

Radek: A neni to trhula z mapy pokladů?

Jinak kdo chce, hru si samozřejmě může takhle “rozbít”. Já mám rád stealth ale nesnažím se ukrást všude všechno. K čemu by to pak bylo. :slight_smile:

Petufo: Právě že není (ta truhla). Leží v jednom campu, který je na okraji mapy (nebudu říkat přesně kde). Nemusíš ji nijak kopat, prostě leží na zemi a je dokonce nezamčená. Když jsem viděl co je v ní, tak jsem byl právě že zklamanej. Chtěl jsem se k takovýmu vybavení postupně dopracovat. Ale když už jsem měl tu možnost si ho nasadit a vyzkoušet, tak jsem neodolal. A ono pak se už člověku moc nechce je sundávat.

Ta truhla je zamknuta, ale len lahko. Ja som na nu narazil ked som na nete hladal nejaky zoznam zbrani aby som vedel ako som na tom a o kolko lepsie zbrane este existuju. Tam bol screenshot mapy a poloha truhly. Ale jedine co som vyuzil je ten mec. To brnenie malo obranu o 2 mensiu ako moje aktualne.
Podla toho zoznamu je toto najlepsi dlhy mec aky v hre existuje.

1 Like