Zacal mi quest Před bouří, kdy musim ve stole sehnat pro Terezina bráchu Šimka obvazy vodu atd., ale ačkoliv mam louc v inventari a používá ji, tak nesvítí. Takže nevidim kam mam jit do lomu. Zkoušela jsem úkol restartovat a opět stejný problém… nevíte někdo? Děkuji
mno… svitit si kdyz je okolo kumanu jak prase to bych nedoporucoval … ale jinak ani do dolu louci nepotrebujes. Jdi porad rovne a na krizovatce vpravo a vodu mas hned tam. Venku pak spolehej na fleka… ten ti ukaze vse potrebne
Jenže já v lomu nevidim ani kam jdu natož jak se dostat ven. zkusim zvýšit jas protoze ja sem asi fakt slepá. A nevím kde sehnat ty obvazy kdyz nevidim kam jdu. Nevidim ani případne nebezpečí uz vidím jak nakracim kumanovi přímo na meč
pokud si budeš venku svítit kumáni si pro tebe stejně dojdou zvyš si jas
Ahoj, jak psal @korbel05 - zkus v herním nastavení zvýšit jas.
Jinak - pochodeň nemusíš nijak zvlášť aktivovat. Stačí když chvilku podržíš klávesu (1) - slovy jedna. Automaticky jí Jindra veme do ruky a rozsvítí. To samé platí, pokud chceš louč zhasnout, ale jen pozor - louč zůstává Jindrovi v ruce - takže pokud máš štít, je nutný ho aktivovat. Nu, a zhasnout louč se dá právě tímhle postupem, prostě jen zaktivuješ štít.
Další možnost je lektvar sýček - dá se používat i místo oné pochodně. Sice mám dojem že malinko opíjí, ale má výhodu, ty uvidíš vše skoro jako ve dne, ale ostatní tě neuvidí.
A konečně, to že nechodíš v noci se zapálenou loučí - to na to nijak neragují strážní ve městech?
On ale mluví o Tereze, nikoli o Jindřichovi.
Klávesa (1) platí jak pro Jindřicha tak pro Terezu naprosto stejně. Ale musí se chvilku podržet - stejné je to i s hášením louče.