A Woman's lot - nesviti pochoden

Zacal mi quest Před bouří, kdy musim ve stole sehnat pro Terezina bráchu Šimka obvazy vodu atd., ale ačkoliv mam louc v inventari a používá ji, tak nesvítí. Takže nevidim kam mam jit do lomu. Zkoušela jsem úkol restartovat a opět stejný problém… nevíte někdo? Děkuji

mno… svitit si kdyz je okolo kumanu jak prase to bych nedoporucoval … ale jinak ani do dolu louci nepotrebujes. Jdi porad rovne a na krizovatce vpravo a vodu mas hned tam. Venku pak spolehej na fleka… ten ti ukaze vse potrebne :slight_smile:

Jenže já v lomu nevidim ani kam jdu natož jak se dostat ven. :smiley: zkusim zvýšit jas protoze ja sem asi fakt slepá. A nevím kde sehnat ty obvazy kdyz nevidim kam jdu. Nevidim ani případne nebezpečí uz vidím jak nakracim kumanovi přímo na meč :smiley:

pokud si budeš venku svítit kumáni si pro tebe stejně dojdou :smiley: zvyš si jas

Ahoj, jak psal @korbel05 - zkus v herním nastavení zvýšit jas.

Jinak - pochodeň nemusíš nijak zvlášť aktivovat. Stačí když chvilku podržíš klávesu (1) - slovy jedna. Automaticky jí Jindra veme do ruky a rozsvítí. To samé platí, pokud chceš louč zhasnout, ale jen pozor - louč zůstává Jindrovi v ruce - takže pokud máš štít, je nutný ho aktivovat. Nu, a zhasnout louč se dá právě tímhle postupem, prostě jen zaktivuješ štít.

Další možnost je lektvar sýček - dá se používat i místo oné pochodně. Sice mám dojem že malinko opíjí, ale má výhodu, ty uvidíš vše skoro jako ve dne, ale ostatní tě neuvidí.

A konečně, to že nechodíš v noci se zapálenou loučí - to na to nijak neragují strážní ve městech?

On ale mluví o Tereze, nikoli o Jindřichovi.

Klávesa (1) platí jak pro Jindřicha tak pro Terezu naprosto stejně. Ale musí se chvilku podržet - stejné je to i s hášením louče.