Ahojte. chcem sa opýtať ako naisťalujem do hry MOD-y? videl som pár obrázkov, kde sú nejaké nové brnenia a rôzne zaujímavosti. No nechápem ako a kde to stiahnem a naištalujem. väčšina hier má možnosť aplikácie modov priamo v ponuke cez steam. no tu to nikde nevidím. Dalšia vec…je to bespečné?!..hra má plno Bug-ov aj po Patchy 1.3. a ak do toho ešte niečo nainštalujem čo nie je originál od tvorcov bojím sa že to možno už ani nepôjde …máte niekto s tým skúsenosti?
https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance tady se registruj, stahni si nexus mod manager, maš u toho i návod jak se to ovlada ale je to dost jednoduché, většinu modu stahneš přes nexus mod manager, jenom klikneš na download a ono se ti to stahne a rovnou nainstaluje, takže dost easy akorat doporučuji si vždycky hlidat aktualní verzi a verze určitych modu ktery chceš, protože když budeš mit jinou verzi hry dejme tomu 1.3.1 a stahneš mod na verzi 1.2.5 tak ti to jednoduše nepujde, musíš mít vždy stejnou verzi.
Moje metoda vytvorit slozku mods ve slozce KCD a tam pak kopirovat dane mody
Díky moc za radu, len ešte potrebujem trošku poradiť …registroval som sa tam, stiahol aj nexus mod manager, ale ked to zapnem začne searching for games a snaží sa to hladať všetko možné od fallout, Skyrimm atd…ale Kingdom come nenájde…vypíše že no games found a zavrie sa to.
Tak prosím porad trošku
Skus tu metodu bez manazeru. Me ti tak funguje.
Kingdom come jsem ještě nezkoušel přes nexus mod, zatím jsem nezkusil žadnej mod takže s tim takovou zkušenost nemam, jenom vím že na jiné hry mi to v pohodě fungovalo tak jsem myslel že to bude fungovat stejně teda mělo by to tak fungovat, takže netušim kde by mohl byt problem, asi zaleží kde maš cílovou složku, pokud to maš ve steamu tak by to mělo fungovat určitě, všechny hry ze steamu mi fungovali na nexus uplně v pohodě.