nevie nahodou ako sa da vratit cela herna linia ,ked som ju omylom dal prepisat nanovo ?
stalo sa to tak ze som chcel nahrat hru a preklikol som sa a dal som prepisat nanovo celu hernu liniu .
da sa to dako vratit ma steam dakde odlozen mojich zopar poslednych save ?
dik za info akekolvek
gabriel
Zkus se mrknout na disku pod adresářem uživatelského profilu do složky Saved games (uložené hry), jsou tam savy kingdomcome. Pod Saves se ti nejspíš udělal nový adresář s nově rozehranou hrou, tak ten smazat/přesunout atd…
dakujem pojdem to skusit hadam nic nepomazem co nenam ale co uz tym aj tak stratim len instalaciu nanovo
tak som nasiel poslednu liniu playline 3 a na je uz ten save prepisany co zmazal vsetky moje save v celej playlaine a novy adresar som tam bohuzial pri nich nenasiel cize je to v …
ach keby to aspon dali dakym velkym pozor hra bude premazana a dva krat naozaj to chces ? lebo sak clovek do toho cumi hodiny a je dost znaven a potom sa stane toto
No a nemáš ty savy v nějaké jiné linii, jako playline 1?
Ono tedy i když ve hře zmáčkneš Escape pro menu, kurzor najede defaultně na Nová hra, místo na Pokračovat…což je podle mě taky chyba.
dal som si to zoradit a nie su tam len stare save v liniach 0 az 2 a tiez to je take ze v hre nieje linia 0 ale ides od linie 1 az po liniu 4 a v save je od linii 0 po liniu 3 ale ta linia 3 je ta linia 4 v konecnom dosledku a je prepisana tym jednym chybnym save
Nevím moc co tím myslíš, ale já mám všechny savy v playline 0. Tedy bys tam ty svoje savy mohl mít taky, pokud si nezakládal linií víc…
mal som 4ks playline ale skusal som vsetko aj recovery dat na disku len problem je ,ze mam ssd disk a tam je to problem najst daco co je zmazane :(no nic este potrva chvilu az budem mat chut ist zase od znova lebo daktore pasaze ma moc nebrali a moc sa mi ich znova nechce ist robit .