Nemá někdo problém s alchymií popř. jak to vyřešil ? Když udělám lektvar a dám dokončit, tak mi to nenapíše, zda se mi lektvar povedl popř. nezdařil… prostě dokončím, zmizí mi suroviny a nic…
Na to se nedá snadno odpovědět. Podle toho co píšeš to vypadá na nějakou chybu (jako např. špatné suroviny, jejich počet, moc krátké vaření apod.)… když budu předpokládat, žes recept dodržel správně, tak bohužel musím říct, že jsem se s tímhle ve hře nesetkal.
Alchymie vždycky fungovala jak má (až na drobné grafické chyby).
Můžeš popsat co ses pokoušel vyrobit? Případně se ujistit, žes dodržel správný postup?
dělal jsem lék na mor v mrchojedech… také jsem to zkoušel na sejvovici… Když to nešlo, tak jsem to dělal i podle videí… všechno by mělo být 100% ok… ale je možné že dělám něco špatně… zkusím se na to ještě podívat
Dobrý… problém zjištěn… už to jede
Zkus to ještě jednou. Snad to půjde. Už si ten přesný postup u léku nepamatuju, ale tuším, že ho máš nakonec destilovat. Tos udělal? Flakón nepoužiješ na kotlík, ale na křivuli a pak zatopíš, aby se to odpařilo a vydestilovalo (ale u toho léku to možná není potřeba, fakt už nevím a teď to nemám jak ověřit). Ještě jeden tip - nic se nestane pokud necháš něco vařit déle, než bys měl, ale určitě bude chyba když to nenecháš dostatečně dlouho. A k vaření navíc potřebuješ fouknout měchem aspoň třikrát (aby se tekutina v kotli opravdu dostala do varu)… a ještě si pamatuju, že u toho léku musíš na konci hodit uhlí až po vychladnutí, až oheň pod kotlem úplně zhasne.
aha, tak to je super byls rychlejší