Alza dodání

Jo no. Já těm jen nahlédl a je to v podstatě jen směs hejtů na hru a Dana Vávru, takže jsem se tam moc nezdržoval.

Tak mi napsala Alza, že mi sběratelka přijde 3.3. :slight_smile:

Fajn, že se dočkáš, ale to už bych asi nevydržel :smiley: Zbávý mi pár minut a už tak je to strašný :smiley:

To je dost depresivní vyhlídka. To bych si to radši předtím koupil na steamu a sberatelku si pak nechal jen do sbírky :smiley:

Nastesti mam uz nejakej ten patek koupenou i digital sberatelku :smiley:

1 Like

Já mám údájné doručení 5.3. takže si myslím, že to jen oddalujou a nakonec z toho nebude nic… Koupil jsem si už obyčejnou edici. Dle mého názoru to pěkně s tou “českou” edicí podělali! Nejen že je nekvalitně zpracovaná (tenký křehký papír) a většině lidem dorazí poškozená (nejen díky přepravci, ale i díky pitomě zastrčené sošky, která cestuje a ničí edici zevnitř), ale ještě ani nejsou schopni doručit všem předobjednaným a to i těm, kteří si jí objednali HNED co byla možná předobjednat… A to, že “česká” edice má anglicky psaný artbook je už jen detail… A že digipack je jen u pc verzí, je taky detail… :slight_smile:

Lidi, je ještě nějaká reálná možnost, že ještě dostanu předobjednanou sběratelku na PS4?? Na alze stále posouvají termín dodání (těď zase do 8.3.) a nejsou schopni sdělit nic… Prosím INFO. Díky

Já si svou sběratelku na PC vyzvedl dnes. Bavil jsem se s pánem za pokladnou o tom, jak je na houby, že to bylo posunuté a on říkal, že můžu být rád, že to vůbec mám. Že momentálně má alza o 70 kusů méně, než je objednáno. Takže je možné, že to nebude. Ale zase se jedná o PC verzi, takže nevím.

Alza je jen banda lhářů a podvodníků. Několikrát jsem se už o tom přesvědčil a otevřeně na ně seru. Nevyhověli mi při reklamaci, kde byla viditelně chyba na jejich straně atd. Vyser se na ně, nemá to cenu. :wink:

Ja na Alze koupil Steam klic, protoze se v diskuzi dusovali, ze to obsahuje DLC Poklady Minulosti. Klic jsem aktivoval a zadne DLC neobsahoval :frowning: Jak pise Dex: lhari a podvodnici…

1 Like

@Mariuss, lituju, že jsi u nich utopil prachy, ale stejně jako já teď víš, že se to opravdu nevyplatí. Já dostal monitor s mikroskopickou prasklinkou, která mi pak pukla a alza se k tomu psotavila tak, že já jsem ten ultimátní destruktor. Když jsem těm kokotům řekl, že mám ještě svůj původní CRťák funkční, tak nevěděli co mi na to říct.
Jednoduše 4k v prdeli.
Tenkrát jsem se na prodejně v Kolíně i v Holešovicích tak rozohnil, že mě vzali na debatu stranou do toho jejich kutlochu, abych jim nedělal špatnou reklamu. Nevyhověli mi a já přísahal, že je budu špinit kde to půjde. Vlastně jsem si to zaplatil, tak proč ne.
Takže hoši, ALZU nebrat!

1 Like

A sběratelka na ps4 je konečně doma a nepoškozená!!! Navíc sem ji měl s 200 kč slevou a kšiltovkou KCD zdarma!! Tak mám dneska žně :wink:

1 Like

No ještě je za to pochval. Po takový době… :smiley:

1 Like