Jo no. Já těm jen nahlédl a je to v podstatě jen směs hejtů na hru a Dana Vávru, takže jsem se tam moc nezdržoval.
Tak mi napsala Alza, že mi sběratelka přijde 3.3.
Fajn, že se dočkáš, ale to už bych asi nevydržel Zbávý mi pár minut a už tak je to strašný
To je dost depresivní vyhlídka. To bych si to radši předtím koupil na steamu a sberatelku si pak nechal jen do sbírky
Nastesti mam uz nejakej ten patek koupenou i digital sberatelku
Já mám údájné doručení 5.3. takže si myslím, že to jen oddalujou a nakonec z toho nebude nic… Koupil jsem si už obyčejnou edici. Dle mého názoru to pěkně s tou “českou” edicí podělali! Nejen že je nekvalitně zpracovaná (tenký křehký papír) a většině lidem dorazí poškozená (nejen díky přepravci, ale i díky pitomě zastrčené sošky, která cestuje a ničí edici zevnitř), ale ještě ani nejsou schopni doručit všem předobjednaným a to i těm, kteří si jí objednali HNED co byla možná předobjednat… A to, že “česká” edice má anglicky psaný artbook je už jen detail… A že digipack je jen u pc verzí, je taky detail…
Lidi, je ještě nějaká reálná možnost, že ještě dostanu předobjednanou sběratelku na PS4?? Na alze stále posouvají termín dodání (těď zase do 8.3.) a nejsou schopni sdělit nic… Prosím INFO. Díky
Já si svou sběratelku na PC vyzvedl dnes. Bavil jsem se s pánem za pokladnou o tom, jak je na houby, že to bylo posunuté a on říkal, že můžu být rád, že to vůbec mám. Že momentálně má alza o 70 kusů méně, než je objednáno. Takže je možné, že to nebude. Ale zase se jedná o PC verzi, takže nevím.
Alza je jen banda lhářů a podvodníků. Několikrát jsem se už o tom přesvědčil a otevřeně na ně seru. Nevyhověli mi při reklamaci, kde byla viditelně chyba na jejich straně atd. Vyser se na ně, nemá to cenu.
Ja na Alze koupil Steam klic, protoze se v diskuzi dusovali, ze to obsahuje DLC Poklady Minulosti. Klic jsem aktivoval a zadne DLC neobsahoval Jak pise Dex: lhari a podvodnici…
@Mariuss, lituju, že jsi u nich utopil prachy, ale stejně jako já teď víš, že se to opravdu nevyplatí. Já dostal monitor s mikroskopickou prasklinkou, která mi pak pukla a alza se k tomu psotavila tak, že já jsem ten ultimátní destruktor. Když jsem těm kokotům řekl, že mám ještě svůj původní CRťák funkční, tak nevěděli co mi na to říct.
Jednoduše 4k v prdeli.
Tenkrát jsem se na prodejně v Kolíně i v Holešovicích tak rozohnil, že mě vzali na debatu stranou do toho jejich kutlochu, abych jim nedělal špatnou reklamu. Nevyhověli mi a já přísahal, že je budu špinit kde to půjde. Vlastně jsem si to zaplatil, tak proč ne.
Takže hoši, ALZU nebrat!
A sběratelka na ps4 je konečně doma a nepoškozená!!! Navíc sem ji měl s 200 kč slevou a kšiltovkou KCD zdarma!! Tak mám dneska žně
No ještě je za to pochval. Po takový době…