Alza dodání

Na kolikáteho vám alza odložila dodání? Mě na 14. ale docela se bojím protože různě po internetu jsem četl i 24.

Mě taky na 14.2. Pokud by to ještě odložili na dýl, tak to zruším a koupím jinde…

Standardni edice? Platforma?

Sběratelská na PC

Tak to bohuzel tak bude, sberatelky dosly a horko tezko pro cesky trh shanime nove. Delame co muzeme.

1 Like

Já mám objednáno od 14.1. taky sběratelku na PS4. Takže je i možné, že by na mě nezbyla??

Na konzolista.cz je vlákno a někteří se chlubí jak po 23GB patchi 1,01 už hrají.
Já myslím budu rád, když mi balíček dorazí do pátku 16.2.

Jak je možné že to na konzolích už frčí?!

Takže konzole už jedou jo ? Můj kód na PS4 nefunguje, jako spoustě dalším lidem. Doufal jsem že to je jen proto, že je ještě brzo. Ale jestli už lidi paří, bude problém jinde.

Jak je možné, že už hrajou? Na PC mě to nechce pustit, dokud hra nevyjde, zbývá asi 21 hodin :frowning:

Netuším… Mě se asi ani nepovede, hru si předem stáhnout.

Údajně už lidi v zahraničí hrajou PS4 verzi, protože to posrali tamní distributoři a předobjednávky poslali o cca 5 dní dříve… :smiley: Já teď zkoušel mojí pc verzi a pořád mě to nechce pustit ani k instalaci z disků.

Přesně, ničí mě to, ten odpočet mě zabije :smiley:

Paří I češi, na tom foru konzolista to už dost rozebíraj…

Tak to tam ani nepujdu, abych si nekazil zazitek :smiley:

Na konzolích to šlape :smiley:

To jsme řešili už včera :grinning: To bude nějaký fejk popřípadě patch by to měl opravit.

Na Steamu už se dá instalovat hra :slight_smile:

Tak ne zítra ale pravděpodobně až ve středu dle Steamu :expressionless:

Tak mě už to jde taky stahovat konečně. Strach zažehnán :sunglasses: