ARTBOOK + Soundtrack

Zdravím,

chtěl jsem se zeptat, kde si mohu prohlédnout artbook popřípadě poslechnout soundtrack. Obojí jsem měl dostat na STEAM, jak se píše v profilu na stránkách hry, ale nikde to nemohu najít… DĚKUJI

2 Likes

Mam stejny problem, nemohu najit artbook ani soundtrack.

já už ho mám na STEAMu ale nevím jak to otevřít :smile: nikde nevidím tu možnost :frowning:

A kde jsi to na STEAMu našel? Také to tam nemohu najít.

Pod ACHIEVMENTY máš stáhnutelný obsah neboli DLC a tam to mám :wink: ale nevím jak to otevřít

Když kliknete ve steamu na záložku Knihovna/Library tak se vám rozbalí možnosti. Hry… Software … VR … a další je Hudba … tam ji najdete a jinak je také samostatně ve složce s nainstalovanou hrou.
Nicméně artbook se mi taky zatím nepodařilo najít.

Díky za ten soundtrack ale ten ARTBOOK bych si rád prohlédl

+1 - soundtrack uz mam na flesce, bude co poslouchat pri programovani :slight_smile: Mimochodem, ta muzika je proste vytecna, podle me #2 soundtrack ve hrach. Pokud vas to zajima, moje #1 je porad Outlaws :wink:

Ale Artbook mam podle Steamu ve sve library, ale na disku jsem ho taky nenasel…

já ho mám taky v knihovně ale nikde ho fyzicky nevidím a nemohu si ho prohlédnout :frowning:

Nekdo ho urcite ma, takze to je zvlastni selektvivni problem, podivame se na to. Jenom pripominam, ze Knight dostava ke hre pouze OST.

já mám Barona … v profilu na oficiálních stránkách mám napsáno že mi to bylo přidáno navíc i na steamu vidím že to tam mám ale nemám možnost si to prohlédnout

Pry se ten soubor jmenuje Artbook_EN.pdf a ma byt v SteamLibrary\steamapps\common\KingdomComeDeliverance\Artbook. Vecer zkusim prohledat disk.

já tam bohužel nic nemám

Řeším stejný problém. Včera jsem vám na podporu psal i email. Zatím však bez odpovědi. Snad se tento problém zdárně vyřeší. Nešlo by mi Art Book poslat v příloze emailu, jak jsem Vás včera v emailu prosil? Děkuji mockrát za odpověď.

Taky stejný problém, Soundtrack mi jde spustit. Artbook mám v knihovně, v jedné sekci to píše, že je stažený a nainstalovaný, ale najít ho nikde nemůžu, jak v PC ve složce Steam, tak nejde spusit ani přes klienta Steam. :slight_smile:

přikládám obrázky

Mám stejný problém s tím, že jsem tedy ani soundtrack ani artbook neměl v předobjednávce ale koupil jsem si oboje až včera přes steam. Hudba už se mi zobrazuje i v přehravači na steamu, ale artbook zatím nikde nemůžu nalézt.

Stejne u me s artbookem. Na steamu v seznamu DLC mam Installed, ale nemuzu artbook nikde najit. Soundtrack mam, je ve slozce Soundtrack. (Artbook a soundtrack mam obe jako backer rewards)

Zdravím opět.
Hlásím že už mám art book … mrkněte do složky se hrou … už byste to tam měli mít taky

REINSTALUJTE!!! reinstaloval jsem hru a už mám na disku ARTBOOK v pdf :wink: