Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, kde si mohu prohlédnout artbook popřípadě poslechnout soundtrack. Obojí jsem měl dostat na STEAM, jak se píše v profilu na stránkách hry, ale nikde to nemohu najít… DĚKUJI
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, kde si mohu prohlédnout artbook popřípadě poslechnout soundtrack. Obojí jsem měl dostat na STEAM, jak se píše v profilu na stránkách hry, ale nikde to nemohu najít… DĚKUJI
Mam stejny problem, nemohu najit artbook ani soundtrack.
já už ho mám na STEAMu ale nevím jak to otevřít nikde nevidím tu možnost
A kde jsi to na STEAMu našel? Také to tam nemohu najít.
Pod ACHIEVMENTY máš stáhnutelný obsah neboli DLC a tam to mám ale nevím jak to otevřít
Když kliknete ve steamu na záložku Knihovna/Library tak se vám rozbalí možnosti. Hry… Software … VR … a další je Hudba … tam ji najdete a jinak je také samostatně ve složce s nainstalovanou hrou.
Nicméně artbook se mi taky zatím nepodařilo najít.
Díky za ten soundtrack ale ten ARTBOOK bych si rád prohlédl
+1 - soundtrack uz mam na flesce, bude co poslouchat pri programovani Mimochodem, ta muzika je proste vytecna, podle me #2 soundtrack ve hrach. Pokud vas to zajima, moje #1 je porad Outlaws
Ale Artbook mam podle Steamu ve sve library, ale na disku jsem ho taky nenasel…
já ho mám taky v knihovně ale nikde ho fyzicky nevidím a nemohu si ho prohlédnout
Nekdo ho urcite ma, takze to je zvlastni selektvivni problem, podivame se na to. Jenom pripominam, ze Knight dostava ke hre pouze OST.
já mám Barona … v profilu na oficiálních stránkách mám napsáno že mi to bylo přidáno navíc i na steamu vidím že to tam mám ale nemám možnost si to prohlédnout
Pry se ten soubor jmenuje Artbook_EN.pdf a ma byt v SteamLibrary\steamapps\common\KingdomComeDeliverance\Artbook. Vecer zkusim prohledat disk.
já tam bohužel nic nemám
Taky stejný problém, Soundtrack mi jde spustit. Artbook mám v knihovně, v jedné sekci to píše, že je stažený a nainstalovaný, ale najít ho nikde nemůžu, jak v PC ve složce Steam, tak nejde spusit ani přes klienta Steam.
přikládám obrázky
Mám stejný problém s tím, že jsem tedy ani soundtrack ani artbook neměl v předobjednávce ale koupil jsem si oboje až včera přes steam. Hudba už se mi zobrazuje i v přehravači na steamu, ale artbook zatím nikde nemůžu nalézt.
Stejne u me s artbookem. Na steamu v seznamu DLC mam Installed, ale nemuzu artbook nikde najit. Soundtrack mam, je ve slozce Soundtrack. (Artbook a soundtrack mam obe jako backer rewards)
Zdravím opět.
Hlásím že už mám art book … mrkněte do složky se hrou … už byste to tam měli mít taky
REINSTALUJTE!!! reinstaloval jsem hru a už mám na disku ARTBOOK v pdf