a přišla ti nějaká sms/mail předem ?
Malá vesnice kousek od Uherského Hradiště - PPL přivezlo balíček kolem deváté hodiny. Docela jsem byl překvapen, protože to proběhlo bez jakéhokoliv předchozího varování. Ale to může být dáno i tím, že jsem si teprve pár dní zpátky všiml, že na profilu nemám vyplněný telefon.
Nevím jak vy, ale mě to teda nepustilo v instalaci nikam dál než po text, že je hra zatím zamčená
A co jsi myslel ty bláhový? Hra vyjde 13.2.
Earl, Česká Lípa a zatím žádná sms od ppl.
Cca před hodinou jsem dostala svou Earl edici - Praha
Vypadá teda opravdu nádherně, těšte se!!
Teď dovezli! Volal chlap z PPL že má pro mně balík, sem normálně uvažoval jakej balík jdu dolu koukám a vidím bedna jako kráva s nálepkou warhorse a hned jsem si vzpomněl naco jsem zapomněl.
Uherské Hradiště v 9 hodin mě probudil nečekaný telefonát od PPL.
Jenom 2h předem SMS od PPL jinak nic.
[/quote]
Taky mě probudil telefonát od kurýra. Ale když mi řekl od koho je balík, tak mi to vážně nevadilo
Jo a sms přišla o půl osmé ráno…v sobotu. Ok, tak to jsem holt nečekal. Ale Earl edice vypadá parádně…držím všem palce, ať vám balík dorazí taky co nejdřív a v pořádku.
Neeeee! Co jsem udelal spatne, ze u me nezvoni ani kuryr ani postak…
Earl, Praha, PPL přivezla balík v 9:30
Tak hra mi už taky přišla, ale v balení není Steam klíč - předpokládám, že se toho 13.2. objeví v profilu?
Tak svoji Earl edici už mám doma taky.
A mám dotaz, nejsem si jistá, ale myslím, že při vyplňování profilu na stránkách WH se (kromě adresy a herní platformy) uváděla i velikost trika a jestli má být pánské nebo dámské. Dámské triko jsem upřímně nečekala, ale přišlo mi pánské L což je pro mě opravdu hodně velké. Máte všichni stejnou velikost nebo jsou i menší?
Tak mě už Earl edice také dorazila dnes v osm ráno!! Jen na klíč si člověk asi musí počakat až do 13.2.
Také jsem dostal velikost L
Tak to vypadá, že všichni máme L
Hm, ale styl dodání PPL zase kvalitka. Uvnitř papírového balení to vypadalo jak po boji (asi příprava na hru :D). Když to třeba srovnám s balením Zaklínače, tam byly aspoň výplně, aby tam ty věci tak nelítaly.
Hmm, škoda doufala jsem, že by se dalo sehnat S. Vzala bych si ho do práce.
spomínali to tuším minulý rok že všetci dostanú pánske Lko, lebo by to bolo inak logistické peklo…inak v tej Earl verzií máte všetko čo bolo spomínané na kickstarteri?