Backeři ČR - dodání

a přišla ti nějaká sms/mail předem ?

Malá vesnice kousek od Uherského Hradiště - PPL přivezlo balíček kolem deváté hodiny. Docela jsem byl překvapen, protože to proběhlo bez jakéhokoliv předchozího varování. :smiley: Ale to může být dáno i tím, že jsem si teprve pár dní zpátky všiml, že na profilu nemám vyplněný telefon.

1 Like

Nevím jak vy, ale mě to teda nepustilo v instalaci nikam dál než po text, že je hra zatím zamčená :frowning:

A co jsi myslel ty bláhový? :roll_eyes: Hra vyjde 13.2.

Earl, Česká Lípa a zatím žádná sms od ppl.

Cca před hodinou jsem dostala svou Earl edici - Praha :slightly_smiling_face:
Vypadá teda opravdu nádherně, těšte se!!

1 Like

Teď dovezli! Volal chlap z PPL že má pro mně balík, sem normálně uvažoval jakej balík jdu dolu koukám a vidím bedna jako kráva s nálepkou warhorse a hned jsem si vzpomněl naco jsem zapomněl.

Uherské Hradiště v 9 hodin mě probudil nečekaný telefonát od PPL.

Jenom 2h předem SMS od PPL jinak nic.

[/quote]

Taky mě probudil telefonát od kurýra. Ale když mi řekl od koho je balík, tak mi to vážně nevadilo :smiley:

Jo a sms přišla o půl osmé ráno…v sobotu. Ok, tak to jsem holt nečekal. Ale Earl edice vypadá parádně…držím všem palce, ať vám balík dorazí taky co nejdřív a v pořádku.

Neeeee! Co jsem udelal spatne, ze u me nezvoni ani kuryr ani postak…

1 Like

Earl, Praha, PPL přivezla balík v 9:30

Tak hra mi už taky přišla, ale v balení není Steam klíč - předpokládám, že se toho 13.2. objeví v profilu?

Tak svoji Earl edici už mám doma taky. :slight_smile:

A mám dotaz, nejsem si jistá, ale myslím, že při vyplňování profilu na stránkách WH se (kromě adresy a herní platformy) uváděla i velikost trika a jestli má být pánské nebo dámské. Dámské triko jsem upřímně nečekala, ale přišlo mi pánské L což je pro mě opravdu hodně velké. Máte všichni stejnou velikost nebo jsou i menší?

1 Like

Tak mě už Earl edice také dorazila dnes v osm ráno!! Jen na klíč si člověk asi musí počakat až do 13.2. :frowning:

Také jsem dostal velikost L

Tak to vypadá, že všichni máme L :slight_smile:

Hm, ale styl dodání PPL zase kvalitka. Uvnitř papírového balení to vypadalo jak po boji (asi příprava na hru :D). Když to třeba srovnám s balením Zaklínače, tam byly aspoň výplně, aby tam ty věci tak nelítaly.

Hmm, škoda doufala jsem, že by se dalo sehnat S. Vzala bych si ho do práce. :slight_smile:

spomínali to tuším minulý rok že všetci dostanú pánske Lko, lebo by to bolo inak logistické peklo…inak v tej Earl verzií máte všetko čo bolo spomínané na kickstarteri? :smiley: