Band of Bastards DLC - mam problém

Zdravím. mam problem s jednou věci. Při jedne jizdě mi umřel jedna postava z bandy a nemužu dělat ukol z prstenem.Při louadu mi umřela dalši postava z bandy a ta pořad mluvila v taboře (jako kdyby tam byla ale neviditelna) Nějaka zkušenost?

Ak to nie je Kuno. O nič nejde. Choď na ďalšiu výpravu a tam bude. Oni neumieraju, len sú v bezvedomí.

1 Like

Ví někdo, proč se toto DLC nedá koupit i někde jinde než na steamu, je k tomu nějaký důvod? Děkuji.

Proč by nedalo, třeba na Xzone normálně je, ale nevím proč by to měl být problém, pokud máš předešlé tak díky “doplnění kolekce” je na něj ještě sleva a je za pár korun.

1 Like

Zdravim… Mam problem u Band of Bastards hned u prvniho bohe z provaznikem… Muzu se mu akorat branit ale nemuzu ho trefit jako bych machal do prazdna… Diky

Nechat načíst znovu, občas se tenhle bug stane

Ahoj bojovníci, mám drobné potíže s tím, že když při boji omylem zasáhnu kohokoliv s harcířů ( tedy spolubojovníků), jdu po mě. Samo o sobě to až tak nevadí, ale kazí to dojem ze hry. Při závěrečném boji se Zoulem jsem tedy napřed musem vymlátit Zoulovu bandu a pak jsem musel vymlátit Kunovu bandu, což se poněkud ztrácí zážitek. tak jsme to loadnul a chvíli čekal, až se maníci mezi sebou vyrubou, že pak nebude tak narváno. Ale to zase zoulovi chlapi pomlátili harcíře a já je musel vyrubat sám - stejný efekt. tak jsem zkoušel opatrně bojovat, ale kua bojujte středověkou bitvu opatrně… mno…
Ale mám dojem, že toto dříve nebývalo…Nebo se pletu?

To nie je problém. Načítaj si začiatok Band of Bastards.

Problém: Potom ako som odovzdal po prvej bitke Rackovi info o Zouldovi mal som sa vrátiť do tábora a stretnúť sa s Kunovou bandou, ale ta nejako mešká… asi 5 herných dní… mám čakať ďalej, alebo sa niekde zasekli ?

Myslím, že odišli zo sveta nadobro.