Zdravím… Z ničeho nic, vždy když teď porazím Bernarda v Aréně, okamžitě jakmile jsme venku vytáhne meč a začne řvát o ubližování a musím platit… Je to tím, že už jsem moc velký LVL a dávám velké dmg a ublížím mu moc? Dřív s tím problémy u mě nebyly. Četl jsem na internetu, že se něco takového výjimečně stalo sem tam občas někomu. Ale mně se to teď děje o dva patche později a po každém soboji s ním.
Dík za případnou odpověd, já jen jestli se na to nezapomnělo.
Jinak moc fajn hra, příště se prosím přesuntě k nám na moravu.
nespáchal si spíš v ratajích nějakej zločin?
Tohle to občas udělá, když ho seřežeš do mrtva. Nejčastěji s palcáty. Já ho většinou při cvičném souboji srazím tak na třetinu životů a pak se vzdám. A hned začnu s toutéž zbraní trénovat znovu a je zase na plných životech. Trénuje to stejně jako když ho porazíš do mrtva, není v tom rozdíl, alespoň jsem ho nezjistil, když jsem zkoušel sledovat, kolik tréning dává procent.
Jen taková poznámka, lidé často čekají, že patch jim opraví rozbitou hru, jako zadřenému motoru už nepomůže olej, tak rozehrané hře s chybami nepomůže patch, stačí tu hru rozehrát znovu a na chyby už nejspíš ani nenarazíte a … ta hra za to stojí, už jsem to dohrál 2x a pokaždé jinak.
tak to je docela blbý. To sem zabil týdny hraní a trápení a ragování jenom proto abych to mohl hrát znovu… fuj, pryč s takovou hrou
A reinstalem a stahováním. To jestli vyjde 9 pachů za měsíc, tak se nikdy nedostaneš dál jak do půlky hry
To se týká velkých zákysů. A asi většina půjde vyřešit přes konzoli, když člověk zná příkazy.