Bohuta prozradil kde je Luboš [SPOILER!]

Ahoj mam problem, je mi jasny že budu musem zpět o velký kus, ale zajímalo by mě co se stalo. Bohuta mi prozradil hned z první kde je Luboš, dost mi to přišlo divné ale po mnoha updatech sem si řekl že tam tu možnost přidali. po nějakem čase hraní když jsem dojel do mrchojed byli prazdne ( bez tábora Racka) a co vic rovnou jsem mohl najít tábor. tam už mi konečně došlo že to nemá smysl hrát dal. Jen hledat spravný předcozí save nejspíše rozmluva s bohutou, pač sem to dohral 4x s větším časem na levelovaní a nikdy neřekl kde je, :((((( neměl nekdo stejný problém?

Nějak nechápu tvůj problém a o jaký quest se jedná, víc vysvětli a já to zkusím najít

Momentalně mám aktuální quest v přibyslavi ohledat tábor. ale pokud vím tak je tenhle quest až po misi s klášterem? a co vic tak kde ma být cele vojsko s Rackem v mrchojedech není ani noha ( na tom poli). jako bych přeskočil quest s bohatou a pak i ostatní.

Jinak jsem hledal a zatím jsem tenhle bug nikde neobjevil.

Ta možnost tam byla vždy, jen je hrozně náročná na úroveň dovednosti.
Přibyslavice jsou před klášterem. Takhle je to správně. Podle mě můžeš klidně pokračovat.

P.S. Luboš je u sebe v chalupě, ale už toho moc nepoví. Bohuta ti jen prozradil s čím se mu vyzpovídal (prozradil ti jeho kumpány), ne kde je.

To je škoda ta možnost není moc dobrá dal jsem ji jen kvuli xp na výřečnost a ejhle, nezachlastam si :smiley: Jinak dik za info budu teda pokračovat