Bug Main Quest - Klášter

Bohužel nemůžu pokračovat dál v hlavním příběhu jelikož novic Antonín v hlavním příběhu celé dny jenom spí a nemůžu mu oznámit, že mám vše nachystáno na útěk. Prosím o pomoc. Hraju na PS4 s patchem 1.3.

Díky za rady

Killni ho a je to. Vem mu kostku až zařve a zdrhni. Tečka.

Hraju to na trofeje, takže tohle pro mě neni úplně řešení.

Hmmm tak si počkej na další patch, když ti jde o cinknutí ikonky :smile:

bude to tak, spis to jen hlasim, aby se o tom vedelo, predpokladam, ze nebudu jedinej, kdo bude mit tenhle problem :slight_smile:

Nemyslím že by to tady někdo z warhorse sledoval a dělal si zápisky co opravit…
Spíše zkus načíst starší save, asi se ti to nějak buglo.

To jsem zkoušel a bez úspěchu. Když jsem ho zadusil tak se po chvíli vzbudil a šel plít záhon. Tam jsme se domluvili po že se na to po mši vrhnem ale odešel z ní dřív, chytli mě mniši, že se peru, zavřeli mě a on šel zas spát.

Už se tady jednou objevil příspěvek někoho z WH, takže to tu občas někdo od nich skoukne.

Pokud někdo spí a ty ho chceš probudit na rozhovor, tak ho zkus okrást a nestihnout to. Hned zdrhej a schovej se. NPC bude říkat co to bylo apod. ale zůstane pak vzhůru na rozhovor.

tak nakonec se podařilo vyřešit. Při cestě z vězení jsem si povídal s jednim cirkátorem aby druhej odešel, pak jsem ho omráčil, čímž se vzbudil Antonín, a v rámci večerní mše jsem s ním odešel ještě před koncem (cca v 17:30) nahoru, kde už došel na místo a animace se spustila, ještě když mše probíhala, ale vše nakonec dobře dopadlo.