Na konci hry , před bitvou o to hradiště, po animaci hra načítá a načítá a načítá , ale nic se neděje … ani staré save napomáhají
Měl jsem taky… Sniž FOV v nastavení grafiky na minimum a půjde to
Nejmíň je 60 a to tam mám…
V tom případě se ti nechtěj vykreslit textury v cutscéně takže zkus proházet grafické nastavení nejlépe na minimum… Mě to na xboxu šlo jen stím shozeným FOV a nic víc jsem nastavovat nemusel
Nic nepomohlo ani patch na verzi hry 1.25… myslím ze tohle je velkej fail , příště si lidi rozmyslí jestli koupit nějakou hru od wh při release, tuhle chybu už nikdy neudělám
mam úplně stejný problém a taky nevím co s tím, jediný co mě napadá jsou savy od někoho kdo to má třeba dohraný a načist to až za to, ale zatím jsem savy nesehnal
Nejvíce mě dostávají komentáře tipu “budu přemýšlet o vrácení pěněz” “lidi si příště rozmyslí”… Btw kdo hrál třeba Witchera 3 když vyšel bylo to to samé… Někteří lidé si taky stěžovali na nefunkční questy atd. Akorát problém je, že ti co s tím mají trable jsou v celku minimální počet o proti tomu 1 milionu ostatních… Ukažte mi hru, která je RPG a při releasu neměla bugy kurňa je to 3 týdny po vydání a vy tu brečíte jak za to může WH…
Mimochodem zkoušel jsi to hrát od znovu jiným způsobem nebo koukat na nějaká videa zda má někdo ten samej postup hrou?
Co to tady obhajuješ? Je to úplně stejný jako kdyby jsi si koupil auto a nedostal jsi k němu přední nápravu s motorem … s tím že z kopce to možná pojede…
Witchera jsem dohrál 8x nikdy se mi nestalo že by nefungoval ani jeden quest, nebo by byla tak fatální chyba aby to nešlo dohrát, tady se obojí stává celkem často, není nikdo kdo by neměl nějaký problem , bohužel nejvíce na ps4
mojí část q jsem se pokusil hrát od začatku a udělat ho jinak, ale nijak to nepomohlo
pokazdy se mi to seklo ve stejné časti