BUG slávici

Zdravím možete mi pomôcť s úlohou slávici dal som všetky klietky a aj mi ukazuje na mape kde sú ale jednu mi na mieste neukazuje ale na mape ano čo mám robiť ? alebo je nejaký patch na to?
Hrám na PC.

Ďakujem :slight_smile:

To je bug, i když mně to dělala až poslední klec. Ví se o tom, takže doufám že ten příští patch to opraví.

1 Like

a keď ho použijem musím začať hrať odznova alebo môžem pokračovať v hre? :slight_smile:

Klec není přesně na místě značky, ale musí se hledat v okolí značky. Rozhodně nikam nezmizí, lepší ale je, pamatovat si přesně místo nebo stát opodál.

Zmizí, já už ji nenašel, a bylo to v docela přehledném místě

1 Like

Súslasím ja som a aj po okoli popozeral a niekde nieje. 2 som zozbieral a u jednej mi značka napríklad nezmizla ale zobral som ju s tade a u druhej mi neukazalo klietku a značka zmizla a tretiu som zobral normálne. :confused:

Tak jsem asi měl štěstí, i když zrovna tenhle úkol jsem dělal asi tak 4x, než jsem pochopil, že klece stejně nejdou odevzdat. Tak je teď vláčím s sebou :slight_smile:

jop ved aj ja mám 2 kietky a zbytočne dúfam že to spravia a vedia o tom.

Opraveno v patchi 1.3 :slight_smile:

Ahoj tak u mně opraveno neni pořád tu klec nemohu najít bohužel

já mám problém jiný, mám tři klece v inventáři ale hra se tváří jako bych třetí měl teprve najít, na danném místě není a nemám tedy možnost quest dokončit. Teď mi zbejvá buď celou hru zahodit a začít od nuly od začátku, což se mi nechce, a nebo se smířit s tím že quest nikdy nedokončím. Což mi taky vadí :frowning:

edit:reinstal hry taky nepomohl, spát nepomohlo, uložit vypnout a zapnout taktéž ne :frowning:

Koukám, že tento úkol byl zabugovaný víc než se zdálo :-(. Já vždy tři klece měl… jen je nešlo vrátit lovci. Snad to tu někdo čte aby opravili i toto.

Zkusím poradit nemám to odzkoušené víckrát tak to není 100% , poprvé jsem sebral klec hned jak sem ji položil a chtěl ji dát kousek dál blíž tomu skřeku a už nešla odhodit skočila do questových věcí prázdná a konec, dokud není přes klec hadr nebrat

Lidi, přece nebudete kvůli jednomu nesplněnému vedlejšáku končit s celou hrou nebo začínat znova od začátku?!
Mě třeba tento úkol taky nejde dokončit (hraji stále verzi 1.2.5.), už mě tam visí snad 2 týdny, ale v pokračování hry mě to vůbec nevadí.

presne ved je to obyčajna vedlajšia misia. Mne tiež nevadí že sa nedá splniť má to svoje muchy no ale za to netreba vešať celu hru :smiley:

Dohrával jsem misi několikrát, napoprvé jsem nebyl schopen chyti 3-tího slavíka. Není od věci položit i 3 klece na jedno místo, chytil jsem takhle i 2 slavíky najednou.