BUG Ztraceno v překladu

Zdravím, nevím jestli to tady někdo nepsal a eng moc neumím. Dělám quest ztraceno v překladu. V mlýně zajatý kumán, sehnal jsem překladatele, zjistil že má někde poklad a pak mě zavede do léčky kde mě zabili., jelikož jsem měl málo života a nebyl vybaven.

Měl jsem to uložené, takže jsem si to dal znova, splnil vše do překladu. Pak jsem jel do Sázavy pro věci, udělat nějaké lektvary a splnil tam i jiné věci. Pak přijedu do mlýna a kumán nikde!

V questech je úkol furt aktivni, ale na mape neni znacka. Mlynar semnou nemluvy, a celedini pred mistnosti, kde ma byt kuman mi jeste rikaji, ze jim mlynar rekl at ho hlidaji at promluvim s nim. Proste zmizel nebo je neviditelnej?

Vybec nevim co s tim. Diky

No tenhle quest evidentně zabugovanej bude. Já jsem překladatelovu lest prokouknul a dostal z něj přesně informaci, kde poklad má být zakopán, ale vůbec se mi to nezapsalo do deníku, takže teď stejně nevím kde hledat. Pochopitelně kumán je už dávno v trapu.

SPOILER:

Já ho vzal bez překladatele rovnou za rackem a pred taborem zacal skemrat lamanou cestinou ze me da poklad.
Kdyz mu reknete ze ho pak pustite (stejne jsem ho sejmul) tak vas odvede k pokladu ale kdyz mu rfeknete ze chcete ten poklad a pak ho odvedete za rackem tak vas odvede do tabora kumanu a vrhnou se na vas.

Stala se mi stejná věc, prasácky jsem vygooglil polohu pokladu a quest se updatoval směrem zpět na mlynáře.

Takze kdyz najdu tu polohu a seberu ho, tak se to poak jako posune zase k mlynari a funguje ten quest? Diky

Já jsem dojel do mlýna , nabral quest a kumán nikde… ukazuje mi to polohu questu někde na horním konci mapy.

Quest zabugovaný není… jen je potřeba číst co Vám překládá a pak mu ještě pohrozit protože vám překládá špatně aby vás právě zabili. Je to quest který musíte obejít přesně podle toho co Vám říká, kdo chce vědět kde je pozice pokladu at mi napíše nebudu to tu psát všem abych nespoiloval

já mám trochu jinej problém… čeledín mi otevře dveře ale s kumánem nelze navázat konverzaci… je tam pouze okrást :frowning: