Bugnutý mlynář

Už dávno mám u mlynáře odemčený okrádání, ale postava se mi seknula a furt mi to hází tenhle úkol, i když donesu věc na jiný úkol (prsten od lazebnice třeba).
Má to někdo stejně?

1 Like

Já měl v úkolech vykrádání kapes i posplnění toho úkolu. Ale ve hře mě to nijak neomezovalo a mlynář normálně fungoval.

Mi se to kouslo u vykrádání kapes. Pustilo mě to k úkolu, po několika neúspěšných pokusech se sebral a utíkal za strážemi s tím, že jej okrádám.
Poté, jsem to chtěl zopakovat, mlynář mě po mém oslovení jako zaseknutá kazeta poučoval o postupu “jak to udělat” . Nicméně “nikam už se mnou nešel” a v questu jsem se neuměl posunout dál.

Ja to mám úplně stejně. Jak kolovrátek a tím padem pro něj neudělám ani jeden quest.

To chtělo asi hned loadnout, jak běžel za strážema (já to udělal, páč proč si kvůli bugu ničit reputaci).

Po trenovani “kradeze” me ten srac sel nahlasit a nyni se odmita se bavit.

Já jsem na tom stejně a tím pádem nemůžu dostat další questy od něj. Furt dokola mi mele o tom loupení a přitom normálně pracuje a chodí si po mlejně a statku jako by se nechumelilo.

1 Like

To samé jsem měl též… Tuším, že to jde spravit až když budete mít spět dobrou reputaci… Zkuste se nechat zavřít a počkat až vyprší debuff nebo loadněte save před tím než jste šli za mlynářem občas se to stává… Nic méně hru mám skoro dohranou už po druhé a stalo se mi to jen jednou s tím, že mi to později znovu šlo

Super práce WH! Mám z updatu 1.3.1. velikou radost. Dnes jsem odzkoušel hru sice jen krátkou chvíli, ale všiml jsem si ihned mírného zlepšení framerate ve vesnicích a zároveň se ihned zpravil tento bug uvedený v topicu. Už s mlynářem normálně komunikuji. Díky…