Bugy a bugy

Zdravím ako si mám dať preč patch 1.3.1 je to katastrofa naozaj. pri valmbergu na pravo kde je lovec ked otvorim jeho inventár sekne mi to a celkovo a musím vypnuť hru a tiež bugnute truhly tiež musim vypnuť hru a znovu zapnuť. Kiež by som sa dočkal hry pri ktorej by som aspon raz nemusel vypinať hru.

1 Like

Tak jsem tu na foru nějakou dobu nebyl, ke hře jsem se teď poslední dny nedostal, proto ještě nemám ani nainstalovanej nový patch. Řekl jsem si, že před instalací to tady trochu pročtu, a jak tak čtu, tak vidím, že nemálo lidí má po nejnovějších updatech s hrou problémy.

Nevím, jestli nemám ve hře raději pokračovat s verzí 1.2.5.?

Tam sice nějaký problémy taky jsou (naštěstí ne zásadní povahy), ale už jsem si na ně trošku zvyk (např. častokrát nefungující lukostřelecká soutěž).

jasne nechaj si 1.2.5 to je zatial najlepší

Ahoj. Já doporučuji 1.3.1 opravili se mi vsechny questy ktere nesly a hru jsem uspesne dorhal. Musel jsem se predtim jednou vyspat… nez se to opravilo.

2 Likes

Mám plroblém, že nemůžu nic nakoupit ani prodat ani opravit, hra okamžitě spadne. Nemáte nějaký tip?

Nemáš tam nějaký starý módy? Taky mi to dělalo a po odinstalování starých módů to přestalo zlobit.

1 Like

a ktore su to subory ? lebo mne to len z winraru cez setup presunulo do zložiek ale neviem ktore su to subory.
1.3.1 som dal na ten 1.2.5

leda kouknout na datum zmeny u souboru, pak je smazat a pres steam clienta spustit integritu souboru, on si je stahne sam. Jinak za me patch 1.3.1 parada. Je doporuceno vyhazet mody.

Bylo to ve starých modech Perkoholic a Quicksave. Neprošly novým Patchem. Díky za radu.

2 Likes

Ted se mi stala vtipna vec :smiley: (bug )SPOILER…

Kdyz jsem v Mrchojedech vyresil nemoc a zajatce odvedl do vezeni, tak na nej cekalo prekvapeni v podobe kumana ktery tam byl uz od dob kdy jsem ho privedl z questu “Ztraceno v prekladu” a pak to zaclo, Kuman vytahl macetu a zacal ho v cele rubat a lapka ho tam mlatil jenom pesti :smiley: Po tom kdyz usoudil ze to neda tak si otevrel dvere od cely a zacal utikat! Za nim vybehl ten kuman a na dvore u Rychtare ho dorubal :smiley: Pak tam jen uz postaval. Dneska se musim podivat jestli tam jeste je, ale do cely se nesel vratit :smiley:
Ta hra me stale prekvapuje :smiley:

1 Like

:smiley: :smiley: :smiley: heheh asi si otvoril zaujímavý nový príbeh :smiley: a Seki ako ich mám premazať ja nemám steamovu verziu ale cracknutu a nemožem teraz obchodovať lebo mi vypne hru ake su to tie subory ktore mám vymazať?

To ze mas warez bych se tady moc nechlubil. A neni nacase podporit vyvojare ?

1 Like

Když nevíš které soubory s mody jsi tam nahrál (a neumíš si to zjistit) abys je mohl vymazat, tak holt smaž celou hru a nainstaluj znovu :wink:

No s takýmito problémami ani nie seki :smiley: a lapis asi to spravím a kde mám vlastne savy nevieš?

Haha, člověk něco ukradne a pak se diví, že mu pirátská hra nefunguje a ještě bude hru pomlouvat. To je jasné, pirátské kopie obvykle nefungují dobře. Kup si origoš, nainstaluj i s 1.3.1 a uvidíš, že ta hra pojede jak víno. :wink: U mě patch vyřešil všechny bugy.

1 Like

Savy jsou pod adresářem tvého profilu v Saved Games\kingdomcome\saves…u mě mají 850 MB

Ved ale mne hra funguje pohode všetko len jedine slávikov som mal bugnutých ostatné som nič nemal a to som nemal žiadnu verziu a vydali nový patch a prišli problémy takže nieje chyba Skidrow nevydáva chybné hry :smiley:

lapis dakujem uložim savy a nainstalujem ju znova a dám rovno patch 1.3.1