Zdravím všechny,
tohle je spíše otázka pro vývojáře hry, kterým chci tímto poděkovat za skvělou hru
Chci se Vás zeptat na pár věcí ohledně hry, jestli jsou to bugy nebo záměr. Například když chci splnit quest Beránek v rouše vlčím, tak se mi napíše quest Hon na Zajíce jako nesplněný… Stejně je to i naopak. Je to myšleno záměrně? Patřím mezi puntičkáře a jsem rád, když mám všechny questy v inventáři označeny jako splněné :D. Jak by bylo navíc potom možné splnit achievement Úderník (splň všechny questy)? Mám i další dotaz. V případě splnění questu Hon na Zajíce (Beránek v rouše vlčím označen jako nesplěný), po zabití Jana Zajíce, nemohu potom mluvit s lovcem Mikulášem, po zatčení Zajíce po osobním setkání… Je to bug nebo záměr? Rád bych s ním ještě někdy obchodoval nebo potrénoval v lukostřelbě.
Nyní mám otázky, které se týkají úplně něčeho jiného:
- Když trénuji s Bernardem se cvičnými zbraněmi, tak ho nezraňuji a ani o mě, což je účel cvičných zbraní. Ale když trénuji s cvičným palcátem, tak ho zraňuji a on mě také. Je to záměr nebo chyba?
- Kdykoliv dosáhnu maximální úrovně nějaké dovednosti (20), tak mám v popisu zobrazeno Nastudováno 0 %. To bude asi bug ne?
- Také mám zabugovaný kodex, kdy mi nemizí od určité části hry hvězdičky o nových informací. Vždycky, když kodex znovu otevřu, tak tam jsou znovu…
- A poslední :). I po posledním patchi stále nejsem schopný splnit quest Slavíci, kdy nemůžu najít svou poslední položenou past. Mám ji na mapě označenou jako B, ale u písmena B není…
Pokud si to někdo celé přečetl, tak mu velmi děkuji :). Já tu hru miluji a chci, aby byla dokonalá :). Navíc bych měl černé svědomí, když najdu chybu ve hře a nenahlásím ji. Pokud už se zde na fóru něco podobného řešilo, tak se omlouvám za zbytečný příspěvek.
S pozdravem
Mazicek