Byl zaregistrován tento bug?

Zdravím, rád bych věděl zda byl zaregistrovaný bug v misi Pátrání po verbířích ? Přijde mi, že ta celá mise tak nějak nefunguje. S mluvkou nejde mluvit, po vyřešení problému s tou bandou kluků co dělá bordel mi ten bod nezmizí, k mlynářovi nikdo nechodí. Prakticky z té mise nejde dělat vůbec nic, ale možná se pletu a jen jsem nepozorný. Díky

Mimochodem až na pár bugů se vám podařilo udělat suprovou hru s revolučním soubojovým systémem kterej funguje ! Gratulka. Btw. dnes jsem tomu dával 12 hodin v kuse. Doufám, že DLC budou brzy :DD

Mam to stejne a nemuzu pokracovat dal v pribehu nebo jak to mam obejit nejak ?

Pokousaného se zlomenou nohou v kláštěře ignorovat. Nejní tam (nebo tam ještě nebyl co jsem úkol dělal)
Je třeba se poprat se všemi z partičky co dělá bordel u domu koželuha (stál jsem při koželuhovi) Po vyhrání všech rvaček jsem pokecal s Vostrým a ten mě poslal do kostela (v noci pokud se v kostele bude svítit a bude odemčeno) Tam jsem se potkal s verbíři.

A dám jednu velmi podstatnou radu.
Až v hospodě budete muset získat glejt od Karla. Počkejte na jeho opatrovníka, až sním bude. Jinak se rozhovor ukončí po první větě a už stím nic neuděláte. Karl je v hospodě už od časného rána, ale opatrovník vstává až kolem 12h. Takže si přispat, nebo čekat. (toto je důležité)