Jak se dá poznat, že je quest časově omezen? Dosud jsem žádný takový neměl, tak mě ani nenapadlo, že by něco mohlo mít časový limit. A teď mi najednou vyskočilo, že jsem nesplnil quest s vikářem a kacíři. Nejstarší akceptovatelný sejv (btw. nedá se na XboxOne někde nastavit, abych měl víc než jen tři poslední sejvy?) mám něco přes půl dne před vypršením limitu u Peška, což už nestihnu dočkat té večerní seance u Bauerů
Takže jak poznat takové questy, abych nepřišel ještě o něco dalšího? Vikář v zadání, pokud vím, neřekl, že to spěchá, ani questové instrukce neměly nějaké označení či zápis v kodexu. Nebo nezbývá než googlit nějaký seznam a hlídat to podle něj?
Myslím, že to poznáš jedině tak, že nad těmi úkoly trošku víc přemýšlíš. Musíš tzv. “hledat mezi řádky”!
1 Like
No tak to bych pak tipoval třeba quest Žifiinu svatbu, což je něco, u čeho je termín obvykle pevně stanoven, ale ta mi tam visí už přes týden a zatím to nevypadá že by to spěchalo.
Jenže tam, dokud nepřineseš tu korunku nebo toho koně tak svatba se prostě nekoná. Bez těchto věcí se ta svatba nemůže uskutečnit.
A bez toho, že najdu kacíře to snad také skončit nemohlo, zvlášť když už jsem nějaké důkazy měl u sebe.
co ja vim, casove omezen je quest u Johanky, kdy ti postupne umiraj pacienti… a potom nesplnene questy jsou proste diky jinym splnenym, protoze ztratily smysl (napr. quest zabij nekoho, a tys ho mezitim nechal zavrit)