Časté pády hry

Hra mi po krátké chvíli hraní vždy spadne, PC mi utáhne v pohodě vše na max. Tak jsem zkusil grafiku trochu osekat, ale padá to stejně, nějakou radu co s tím? Win 10, ovladače na grafiku aktuální.

Ahoj. Osobně mám zkušenost že se mi hra souštěla v borderless window místo fullscreen. Když jsem to změnil na Fullscreen hra už tak nepadala.

Ale pro nějakou konkrétní radu bude potřeba DxDiag soubor.
Po pádu hry ve Windows použij klávesovou zkratku Windows+R a do pole napiš “DxDiag” a spuť.
Pak už jen dej “Uložit všechny informace” (úplně dole uprostřed) a vysledný soubor nahraj sem na fórum.
Díky.

Dobrý den, mám stejný problém. Budreport zdeDxDiag.txt (81.3 KB)

Ahoj,

To může být zapříčiněné vším možným.

  • tvoje grafická karta GTX 560 je už trochu straší, takže není vyloučeno žo to může být tím. Rozhodně ale updatuj grafické drivery, pokud je máš zastaralé. Občas pomáhá zkusit nějaké beta drivery, když jsou přístupné.

  • pokud si už hru hrál a máš nějaké uložené pozice. Může pomoct je smazat. Ukládací systém v betě je hodně nedokonalý, takže uložené pozice můžou hru rozbít.

Nedávno jsem tu psal, že mi hra padala každou chvíli. Bohužel jsem musel udělat kompletní přeinstalaci systému (samozřejmě né kvůli hře), a po nové instalaci na naformátovaný SSHD disk mi hra nespadla ještě ani jednou…musím zaklepat :wink:

2 Likes

Ahoj
Prosim o radu. Hra mi pada ve stejny okamzik. Jsem v mrchojedech a vyslycham vezne. Kdyz vsechno zjistim, napise se ukol splnen a v ten okamzik to zamrzne a spadne. Uz jsem zkousel vse, snizit rozliseni, grafiku atd. Je to zjevne pred nejakou animaci. V mrchojedech mi to spadlo jeste jednou, kdyz jsem lezl do jednoho baraku, kde byla animace jak na me vyjede jeho obyvatel. Ale pres tohle jsem se dostal ale pres ten vyslech se nedostanu. Ted preinstalovavam hru, tak uvidime. Pc mam novy s 1070 grafikou, tak pc by nemelo byt. Dik za rady

1 Like

Ahoj už se to tady řešilo a tento problém je zvláštní, dost lidem to padá v tomto momentě a někomu ne… mě to třeba nespadlo…
Údajně to však není hardwarem ale nějakou chybou videí, musí se počkat na opravu… Jednomu uživateli pomohlo snížit grafiku na low a cut scéna u zajatce naběhla.

díky, je to škoda, jinak hra naprosto úžasná ale časté chyby to kazí. Zkusím poslat save na warhorse, uvidíme. Alespoň člověk ví, že v tom není sám.

Vyfoť screen a pošli na podporu support@kingdomcomerpg.com . Já mám podobný problém ale padá to v hřebčíně po těch závodech.

1.4.1 pada zatial najviac zo vsetkych patchov :wink:
dokonca aj ked sa ti podari pestilence dokoncit, tak ti to spadne v nejakom konkretnom case (ked sa aplikuje nejaky script suvisiaci s tym questom) bez ohladu na to kde sa budes nachadzat a co budes robit.

1 Like

No já přešel i na W10 a pořídil SSD ,aby přestala hra freezovat. Teď nevím jestli za to může Win 1 ( ovladače,win update, redisty nejnovějši), ale hra padá a padá. Radši bych zpátky ty nechutný záseky než to padaní! nemám čas u toho sedět non stop abych někam postoupil. ( dělám hodinu Quest:“jehla v kupce sena” a hra padne, při dalším pokusu třeba po půl hodině, prostě random. Na 3. pokus mi zase cirkátoři vynadaj a zavřou za to ,že nechodím na mše na které jsem byl. následuje ALT+F4). Jinak super hra, ale musím si dávat týdenní pauzy než vztek vyprchá :slight_smile: ( jo a starší savy jsou v podstatě k ničemu protože hra spadne pokazdy a za chvilku. takže se nelze vratít do libovolného místa hry )

Vzdy reportuji kazdou chybu uz me maji asi dost ani neodpovidaji jako drive. Asi toho maji dost. Bratry nemohu ani dodelat, v lomu se nic nedeje. Jinak ten hlavni quest jsem mel jako neuspesny ale muzu dal. Obral jsem ho o ten dopis aby se nespustila animace. Hra top ale ty chyby.

Já měl první pád po 75 hodinách hraní, dokončil jsem asi 20 qestů a dosud žádný problém. Jiní mají ale smůlu a musí hru i reinstalovat.

Ja reinstaloval uz 3x nebo 4x. :triumph:Snad jsem si cybral smulu. Hru si ale i tak uzivam. Tesim se na dlc.

Na W7 mi to ani jednou nespadlo, ale zase to strašně freezovalo! to až od doby co jsem nainstaloval WIN 10 tak hra běží naprosto plynule a i ssd pomohlo načítaní, ale zase to často padá ( aplikace přestala pracovat ).
na W7 jsem hral 60 hodin postupu, na W 10 jsem nahral asi 10 hodin a z toho je postup tak hodina. ( včera jsem zapl v Ratajích, cestoval jsem do skalice trošku zašermovat a nestihl jsem sundat ani jednoho a padlo to… ve hře stráveno asi tak 5 minut i s loadem ).

Mám ten samý problém. Promluvím se Zdenou, dá mi sedlo a šup, je to dole :confused: