Ahoj, moc vašemu projektu fandím a chci se zeptat na ty černé pruhy co jsou v cutscénách a v rozhovorech. Půjde to nějak vypnout, nebo to tak prostě bude? V cutscénách by mě to zas tak nevadilo, ale v těch rozhovorech mě to prostě překáží.
Nemluvím za vývojáře, ale řekl bych, že to tak bude. V cutscénách je to zřejmě kvůli tomu, aby to evokovalo filmový formát, čemuž rozumím. Rozhovory jsou svým způsobem také “cutscény”, takže tam tomu taky rozumím. Ani mě to neruší a ani jsem si toho nějak nevšiml.
haha, taky jsem si doteď neuvědomil že ty pruhy jsou i v rozhovorech :DD
Tak isli s tym, ze vybrali pre obe formy rozhovorov tie pruhy, kedze v cutscenach aj v dialogoch sa ukazuje Henry z tretej osoby.
V cutscénách chápu že chtěli dosáhnout filmového zážitku, ale ty rozhovory mě prostě přijdou nepřirozené, a i když jak říkám mě to nějak zásadně nevadí, tak když to porovnám s betou, která to neměla, vic se mi určitě líbí rozhovory z bety. Možná mě spíš trochu vadí ten přechod ze hry… prostě hrajete hru, zapnete dialog a černý pruhy na vás vyskočej jak jumpscare. Sice do toho nějak moc nevidím, ale myslím, že by nebyl problém (alespoň v dialozích) dát prostě do nastavení volbu vypnutí nebo zapnutí těchto pruhů.