Zdravím, nevšiml jsem si zde žádné diskuze v rodilém jazyce a tak povolávám do zbraňe také našince
tk jak se vám to zatím zdá a v co všechno zatím věříte že se stane skutečností v této hře?
Mno, možná si víc projeď sekci Czech a překvapení nebudou znát meze… http://forum.kingdomcomerpg.com/category/other-languages/czech
Hmm rád bych ale z nějakého důvodu se mi nechce czech sekce otevříít ani ve vyhledávání-to najíždí ale nic- ani tendle odkaz, a kdyz zobrazím vče a scrolluju a scrolluju tk se sice dostanu nakonec ale nikde nic ceskeeho
tk sry jestli jich je vííce jíž, jáá zatím nevidím
Odkaz nefunguje, musíš nahoře kliknout na other languages, a pak na czech… A vyjede ti jen české forum…
Sakra, tak to bude chybka někde jinde. Už jsem to zaslechnul od klanovýho kamaráda, že je problém s načtením (spíš nenačtením) Czech sekce. Používám Firefox 27.0.1 a Adobe FlashPlayer 12.0.0.44 doma a bez problému. Ale nevim, jestli to pomůže. V práci jsem testoval Firefox/Explorer/Opera Portable (vše) a byl problém se vším, až Chrome Portable to rozjel. Takže je to magie zase trochu:(
Edit: tak drobnej čerstvej objev, kamarád zkusil nezalogovanej jít do Czech sekce fóra a nastal věčný Loading…, po zalogování se do fóra naběhla Czech sekce okamžitě. Snad to helfne?
Noo tak mě se to teda stáva když už jsem přihlášený, nekonečný loading, ale jinak se mi zdá forum dost dobře provedené x) škoda jen takové chybky zrovna v czech sekci dám vědět když to nějak rozjedu.
A sry teda za zakládání tohohle topicu teda aspon jsem zjistil ze nejsem sám
Dělalo mi to samé zezačátku, teď už ne.
Ještě mám nápad že je jazykové forum z nějakého důvodu bloklé pro lidi bez odznaku(hodnocení soldier, etc) jelikož v rubrikách ani nemám Cestinu/nemcinu jako casti fora vubec zobrazené (i když v menu jako možností na otevření jsou)
Ještě řeknu až dostanu Backer číslo nebo to zprovozním.
Tak to má být. Fórum, resp. některé části jsou jen pro backery. I když bych čekal, že to bude pro všechny ostatní jen read-only, už jsem pár lidí bez “odznaku” viděl psát posty.
Jo jo momentalne muj pripad, btw za jak dlouho jste dostali kickstarter code? ja uz par dni cekaam
De facto okamžitě…
Já jsem čekal na kód přibližně dva dny od doby kdy se oznámilo jejich rozdávání.
Taak odznacek by byl ale zatím zadna zmena v nacitani czech rubriky .)
Ta ceska rubrika nejde ani mne. A ani hodnost Baron, ktoru som zaplatil tu nemam.
Zkoušejte to dále. Občas mám také problém se sem vůbec dostat.
Jediná možnost, jak se dostat do české sekce fóra je tak, že si mutnu všechny ostatní sekce jako jsou Story/combat atd. a pak se konečně v navrhovaných tématech začnou objevovat česká témata, ale nemáte kontrolu nad tím, které se objeví a které ne.
Tyhle potíže co říkáte se projevují jen, když je člověk “odhlášenej”. Po přihlášení k učtu se dostanu kamkoli, Czech verze nevyjímaje.
To není bohužel pravda. Jsem přihlášený, a nekonečný loading u české a německé verze se objevuje. Podle mě je problém v Trust levelu. Regular member přístup má, ale new member a basic user (což jsem například já) přístup nemá.