Česká sekce fóra

Co takhle udělat, aby ti angličani mluvili českou angličtinou? V Metru taky mluví ruskou angličtinou. Původně jsem to měl v ruštině, ale ti dabéři jsou příšerní, nakonec jsem to přepl do angličtiny a byl pekvapen, že to není nejhorší, ba naopak lepší.

Ahoj:)

Také přispěji se svou troškou do mlýna. Pokud jsem si dobře přeložit text ohledně hry, tak hlavní hrdina má vyslýchat ostatní charaktery. Co kdyby mohl používat při výslechu středověké mučící nástroje typu: Palečnice, Železná panna, Skřipec formou mini-hry… Samozřejmě ze začátku je to pouhý kovář ale bylo by to dobré třeba do dalších aktů jakmile bude mít třeba více privilegií. Co vy na to? :slight_smile:

Tak ještěže nemusí mluvit primárně třeba čínsky, podle této logiky. Vtip. Ne, podle mě je to o autenticitě. Navíc původní dabing může být jen alternativa. Třeba pro ty, kdo chtějí mít u kvalitní realistické hry hlubší zážitek. Můj názor. Nikomu ho nenutím. Osobně mě zajímá statistika, kolik z backerů, potažmo potenciálních zájemců, je tak mainstreamových, že je ta možnost nezajímá.

Mě by zajímalo jaký je rozpočet na hru cca na jeden Act. Jinak tipuji že na kickstarteru se vybere celkově okolo 800-900 tis liber.Moc se těším.

Já předpokládám, že ten milion dají. Každopádně rozpočet Dan říkal v jednom videu. S tím, že už na tom pracují dva roky, a zatím se na to vydalo 1.5 miliardy. Počítače, technika, hlavně engine a další SW, který je licenčne velmi drahý, a potom samotná práce lidí ve studiu. Na Kickstarteru se pouze zjišťuje, zdali je o hru zájem. A ano, je.

Nene, zatím to stálo pouze cca 30 milionů korun (1,5 milionu dolarů). A říkají, že 300 000 liber je asi jedna desetina ceny Aktu 1. Takže by měl stát přibližně 100 miliónů korun.

2 Likes

Vývoj dalších dvou Aktů už by neměl být tak drahý. Jelikož většina základních herních mechanismů už bude zahrnuta v Act I.

já mám problém, když si zakliknu tady na fóru v kategoriích Czech, tak se mi to jenom načítá a nic se mi nezobrazí. Když kliknu na jakoukoliv jinou kategorii, tak se mi okamžitě zobrazí a tak bych se chtěl zeptat, jestli to náhodou neni chyba v prohlížeči nebo fóra. Já používám Google chrome.