Chyba u achiviementů :

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo neví jak přepnout typ otázky když “smlouváte” s osobu, mám problém, že když v questu rodina je základ zpovídám erika, tak jelikož jsem měl už téměř vše na maximum, tak tam mám u dvou otázek na něj ikonu řečnictví, pak asi charisma (takovou tu červenou koronu) a jednou nátkal takové ty meče a tam je problém, ikdyž mám ten nátlak 20 a on má jen asi 13, tak tam prostě selžu a kvůli tomu ten achievement nedostanu (je to achievement Freud tzn. psychoterepeut myslím). Hru už mám asi týden dohranou tak si hraju už jen s takovýma maličkostma. No a pak se mi ještě nějak bugl achievement jak se sbírají těch 10 000 kytek, chvíli před tím než jsem to šel dělat tak vyšel patch jak se do hry dávalo to od Nvidie že to začalo nahrávat ty události, já vůl to aktivoval a opravdu mi to vyhodilo hlášku, že jsem ten achievement udělal a nahrálo mi to asi 15 sekund před tím než jsem dozbíral tu 10000cátou kytku, jenže do steamu se to nehodilo, nějak se to asi potkalo, pak jsem tuhle blbost pracně vypnul (vůbec jsem to nemohl najít kde se to vypíná) no ale když jsem mi to povedlo, tak jsem těch 10k kdytek zbíral asi ještě 5x, ale prostě už je to mrtvý. Jinak když jsem koukal na nějaký video, kde dotyčnej udělal ten achievement Freud, tak tam měl všechny ty otázky stejný text jako já, ale měl tam u všeho ty ikony smlouvání (ten obličej s ústy). Jo aby se tím někdo nezdržoval, tak to že jsem se už svlíknul, abych si snížil ty hodnoty jsem dělal, použil jsem nějakej nevyužitej perk, co mi snížil sílu o 2 a pak jsem se i sám otrávil, prostě jsem měl tu sílu méně než on, ale stále mi tam vyskakovaly stejné ikony a výsledek byl stejný. U té otázky na počet mužů v hradě jsem selhal. Moc díky za případné rady.

Ikonky s ústy tam byly před 1.3. V rámci něj to “opravili” a od té doby nejde ten achievement splnit, protože vyhrožování vždy selže. Také marně čekám na opravu, která to dá do pořádku.