hlasim dalsi uz asi 1568 bug v tejto hre ked dostanem quest zistit priznaky moru mam vapnom oznacene domy na prezkumanie ked vojdem do jedneho z nich hra pada furt na tom istom mieste hned ako otvorim dvere … som sam ?
Nejsi, dělá to většině hráčům od patche 1.4… Bohužel je to nejspíš chyba patche a nezbývá než počkat na opravu …
Jde jen o dům toho Slámy, pokud do něj nevlezeš, jde to dohrát! (Snad; čekám až zabere lék…)
Nemohl by někdo sepsat ty vedlejší cestičky, jak se vyhnout exnutí KCD? Fór je 1.4. (dubna ne patch…)
Člověku to nedá a hraje dál s rizikem, že to někde exne, ale je přesto vše úchvatný svět a nevídaná hra!
ved sedi za stolom ani nechodi von … jebne ma s tychto bugov uz asi
No, tak uz jsem definitivně hru zazdil. Vyslechnu v Mrchojedech zajatce - ať to uzavřu jakkoliv KCD exne a dělat můžu co? Akorát tak…
No ale čekal jsem, že to takhle blbě dopadne…
Dohrál jsem 1lajnu před těma nepodařenýma patchema, tak aspoň nepřijdu o pointu.
Věřím že tohle opraví co nejdříve… je to hodně kritická chyba.
Nemá vždy, když to spadne následovat nějské movie? To jak vejdeš do Slámovy chalupy, nebo po výslechu zajatce - nemá tam vtrhnou dav?
SPOILER
Matně si vzpomínám že u zajatce ano… on totiz zabil Slámovi syna a Sláma tam vtrhne a chce se pomstít… takže ano cut scéna tam následuje.
To samy u me. Je to chyba patche 1.4… začínám znovu a předtím to fungovalo.
mimochodem já stahoval patch v době kdy sem byl v příběhu v pátrání po Péťovi… když jsem dojel na mrchojedský mlýn kde se mluví s jeho sestrou, nasleduje taktéž cut scéna a tam mi to běželo normálně dokonce je novinka že v cut scénách už si jindra nesundává přilbu
Asi se pokusím to odehrát až do zajatce abych věděl na čem jsem …jinak mi hra volně nepadá .
je to smutne ze akurat teraz cez sviatky ked na kcd je čas sa to posere
No bohužel bych suše předpokládal, že dopadneš stejně jako my…(rozhodně Ti to nepřeji!!!) Já s tím bez patche uz asi nepohnu. To to mám zkusit zase od začátku?
Viete mi povedat ktory konkretny barak to zhadzuje + pribliznu fazu kvestu?
Po patchi 1.4 mi to sice tiez zacalo padat, ale vcera som stravil par hodin ladenim PCdla… Sem tam som pritocil nejake volty, upravil chladenie a je to v cajku teraz.
Predtym som to testoval tak ze dialog v Ledečku pri Bathouse mi zhodil hru do minuty, po odladeni nic po pol hodine. Odhadujem ze novy patch trochu viac dava zabrat hardwaru.
S 1.4 (nebo 1.4.1) to opravdu dohrát nejde. Hra spadne u každého videa. Musíme holt počkat.
no mě právě u cut scény nespadla a ani běžně ve hře, náročnost na výkon je větší pouze s aktivním HD texture pack bez něj mi to běží stejně jako ze začátku mám low endovou 1050ti hraju na notebooku (high nastavení) při 40fps a nepadá mi to zatím
Potom to presne zodpovedá mojej skúsenosti. Musel som upravit veci v biose - systém nebol stabilný pod záťažou.
Pri 1050ti skus cez GPU-Z sledovat vytazenie grafickej pamate (VRam). Aj 4gb grafickej pamate vie hra vsetku zozrat a vykon potom pada.
Hardwarem to nebude, grafika se mi skoro nezahřeje (nvidia 1070gtx), padá mi to az po 1.4.1…ale zato dokonale… ty movie budou asi problém. Hra jede na 60fps video na 30fps, ja tomu nerozumím…
Tiež mám teploty v pohode a aj tak to padalo.
Pri velkej záťaži však môže klesať napätie, alebo sa môžu prehrievať VRM - napájanie procesoru (tam nebýva senzor), v dôsledku čoho poklesne napätie.
A ak je KCD jediná hra ktorá dá 80-90% procesoru a 100% grafiky, tak nemám iný náročnejší stress test. Hra to dokáže sama o sebe.
no právě že grafika mi nejde ani nad 70°C procesor je na tom hůř když je dobře zatopeno šplhá až k 90°C ale zatím mám i na 1.4.1 hru stabilní včera sem sice testoval asi jen něco pres hodinu a žadný pád nenastal… proto chci dnes zkusit testovat hlavní linii a pokusit se dojít až k zajatci abych mohl potvrdit že se to děje taky … jinak co se týče přechodů do cut scén dosud sem neměl problém…
Každopádně není to asi tak uplně chyba PC ale domrvený patch pokud hra běžela v pohodě na předchozích mělo by to tak být i na následujících aktualizacích bez toho aniž by človkěk musel zasahovat do nějakého nastavování PC. ještě mě tak napadá nemůže to být tím HD texture přídavkem ?