Dan Vávra coby postava ve své hře

Už jsem to psal do topicu nápady pro KCD, ale nakonec jsem se rozhodl, že by bylo dobré z toho udělat samostatné téma aby si toho více lidí všimlo. Zkrátka mě napadlo, že by bylo fajn, kdyby se Dan Vávra sám nasnímal v motion capture (pohyby a obličej), sám nadaboval a objevil se coby npc ve hře a možná by vám mohl dát nějaký ten quest, být vašim spolubojovníkem, nebo by se ve hře mihl coby easter egg. Možností je spousta a proto bych prosil každého, komu se tento nápad líbí, ať ho podpoří likem, nebo komentářem, aby si toho všimli taky lidi z Warhorse.

p.s.: ještě mě napadlo, že by se taky pan Bocan mohl do hry přidat :smiley:

13 Likes

… jo a na nějákým tom větším plácku, kde by bylo nějáký to srocení lídí, by se mohl objevit celej tým Warhorses v čele s panem Bakalou. No nevim, nevim zda je to dobrej nápad? Aby pak nebyl někdo naštvanej, že se v té hře neobjeví.

Takže zkrátka něco jako John Romero v Doomu . :slight_smile: Určitě jsem pro takový easteregg. :wink:

… aby to blbě nevyznělo, nebo abych nebyl špatně pochopen - nejsem proti, jen bych nechtěl, aby to nebylo někomu z WHS pak líto, že tam nejni ;-(

Dyť už tam Dan Vávra je: na tom dlouhym videu hraje vousatýho kováře, co Henrymu předává novej meč. :slight_smile:

21:33 http://www.youtube.com/watch?v=84AiE46erkk&feature=share&t=21m33s

1 Like

To že má podobný vousy ještě neznamená že to je on :smile:

Ale je mu náhodou i hodně podobnej :smiley:

Ok, nějaká podoba tam je, ale jestli by tohle mělo být jeho zjevení ve hře, tak mě by to nestačilo :smile:

Kovář není tak šedivej… A neběhá kolem něj Jenda :slight_smile:
Ale já bych byl pro aby se tam kluci “natočili” - oni by si zahráli a my na to vydělali, protože by to dělali v rámci své pracovní náplně a nemuseli by najímat nějaké “zvučné” herce :wink: :slight_smile:

jediná postava, o kterém si myslím že by mohla být vytvořena podle Dana Vávry, tak tato:

ale zdůrazňuju, že si to jen myslím :smile:

… tohle určitě nejni Dan, páč Dan by tam byl se svým bulíkem (pro ty co neví - to je pes, ale nevím jak se jmenuje). Jedině, že by ho měl navolno :wink:

Danovi Vávrovi a celému týmu Warhorse fandím, ale je mi docela fuk, jestli se sami zvěční ve své hře. Mně na jejich místě by to připadalo provinční, přinejmenším v téhle fázi vývoje. Jsou to profesionálové, nepotřebujou si honit ego a myslím, že by jim to v branži mohlo být spíš na škodu. Ale kdyby bylo ke konci dost prostředků a našlo se dost fanoušků/hráčů, kteří by si chtěli píchnout do/vystřelit na tvůrce, asi bych to (na místě tvůrců) pro ně udělal. Opakuju ale, že mně jako hráči je úplně jedno, jestli budou nějaké postavy obkreslené podle tvůrců nebo ne.

Třeba psy ještě neimplementovali do hry. :smiley:

Jo! Chci NPC Dana :wink: :smiley:

Nyní je již potvrzené, že Dan je důležitá příběhová postava :smiley: