Dan Vávra v českej televízii

Zaujímavý rozhovor s pánom Vávrou.

5 Likes

Koukal jsem živě. Hezky mluvil. :wink:

Tohle mi vzdycky prijde smutne. Na te hre delala hromada lidi, obetovali kvuli tomu spoustu veci, ale pak vsechnu slavu sklidi jen par vybranych.

1 Like

slávu ano, ale všichni z týmu to budou mít v životopisech. V případě Dana Vávry je nutné vzít v potaz to, že si tu hru opravdu vydupal “proti všem”

2 Likes

I velká studia ho posílali k šípku a nebylo to poprvé, dokonce i s jinými náměty. Například ho pár studií přišel s nápadem udělat nějakou Zombie hru a nikomu se to nelíbilo, nikdo na to nekývnul. No a pár let na to tu byl boom zombie her,že se nevědělo co hrát dříve.Ani s tímhle projektem nepochodil, tak to Vávra a jeho Ořáci hodili na kickstarter a mělo to tak kladný ohlas, že sami vydavatelé a studia mu volali zpátky jestli by se stím dalo ještě něco dělat.

@RandomDudeFromPrague - Kdybys bral měsíčně něco mězi 50-100k czk, tak by ti tohle bylo u řitě. Není vyjímkou, že platy v tomto oboru někdy přesahují i 100k. Pak si spočítej, jak dlouhý byl vývoj a pokud tam ten člověk dělal od začátku, tak to že někdo sklízí slávu mu může být jedno. :wink:

Kdybys bral 50-100k CZK mesicne, zjistil bys, ze penize nejsou hlavni a jediny motivacni faktor. Znam osobne pomerne dost hernich vyvojaru, vcetne par kluku z Warhorse tymu, kdy nekteri priskocili pozdeji, nekteri u toho byli skoro od zacatku jeste pred Kickstarterem.

Ale jasne, co ja o tom asi tak muzu vedet :wink:

Když jsem byl ve WH na scanu obličeje, tak po tom, co jsem slyšel, tak to tak vypadá. Všichni jsou tam velcie zapálení, ale nevypadalo to, že by někdo byl naštvaný, že Dan “slízne smetanu”. :wink:

1 Like