Diky WarHorse

Pred 4 rokmi som porusil svoju tradiciu, a som prispel som na KickStartery hru ktoru Daniel chcel vytvorit. Spociatku som bol docela skepticky.

4 roky neskor, moja collector edicia prave prisla kurierom, a sklamany rozhodne niesom. Skvela praca WarHorse, a dakujem ze ste to dotiahli do konca!

3 Likes

tady to nikdo z WH nečte :smiley:

to vobec nevadi

Naopak :slight_smile:

My děkujeme za vlídná slova a užij si hru!

3 Likes

Tak kdyz uz je tu nekdo z WH, mel bych otazku kdy vyjde nejaky opravny patch na konzole, konkretne xbox. Me hra ze zacatku slapala a občasný zasek hry jsem neresil. Ale jiz mi to dvakrat shodilo system a od te doby mam s xboxem problem a stale zamrza. Kdyz jsem to přeinstalovat, tak jine hry slapali, ale KDC opet zacalo zamrzavat a pak i xbox. Dekuji a jinak hru take chvalim, uz ted je to srdcovka.

Aaaaaaa smůla :joy: odpovídají jen na chválu , pokud mas problem jsi ignorován

2 Likes

Diky, tak doufam ze to bude resit i tyto problémy.

cífoeee za celou dobu sem tu nikoho z WH neviděl ani moderovat a rázem z čistého nebe my o vlku a … :smiley:

Musim taky poděkovat za skvělou hru a vaše odhodlání a snahu něco takového dokázat, věřil jsem vám a dostal jsem RPG na které nezapomenu a věřim že budete pokračovat ve skvelé práci, že budete spolupracovat s komunitou a stále vylepšovat hru, v KCD jsem nechal na první dohraní 90 hodin a to jsem neudělal ani zdaleka všechno, v žádné jine hře jsem si neužil herní mechaniky jako ve vaší hře, ted to hraji podruhé a hodlam tam zanechat dvakrat tolik času než pri prvním dohraní, hodlám prozkoumat každej koutek, hledat zajimavosti, eastereggy a další skvéle věci, každopádně se těšim na další Jindrovo dobrodružství a další DLC expanze a další skvělej obsah, dobrá prace Warhorse jen tak dál.

3 Likes