DLC zklamání

Ahoj, takže jsem si koupil DLC za 10€ a neskutečně mě to zklamalo. Takováto věc by rozhodně měla být ve hře od začátku a ne jako DLC ! Já tu hru dohrál 3x. To mám jako hrát počtvrté ? To asi teda ne. Chtěl jsem rozšíření, ne se nutit hrát to odznovu. Ceny měly být buďto vyšší nebo to mělo být free DLC popř. nějaká dějová linka k tomu !!!
Pro mě žádná novinka, zbytečné DLC, ztráta peněz.

Závěr: 10€ za nic, příští DLC si sakra rozmyslím jestli budu kupovat. Měl jsem jít raději na kýbl do KFC :frowning:

You should have a save file somewhere you can load up.

As i told, dont want to play again but iwant to extension the game. I blame WH for that, they should tell us that it will be mainly for new players or new game. I am sad that i cant ask for refund.

That is why I said load up a previous save before you beat the game and then you can just play the DLC.

Nerozumiem ti. Veď jasne inzerovali, čo to DLC obsahuje. Nikdy nehovorili, že by malo rozširovať príbeh, tak prečo si si ho kúpil? Okrem toho, nemusíš začínať znova, môžeš načítať ktorýkoľvek save po dobytí Přibyslavic. A ak ani to nevidíš ako riešenie, tak Steam umožňuje refund.

1 Like

Souhlasim, ze pokud ma nekdo hru dohranou, splneny vsechny questy a vylevelovany vsechny dovednosti i zbrane, tak nema motivaci k tomuto DLC.

Co se tyka obsahu DLC From The Ashes, tak rozhodne je mnohem lepsi nez maly rozsireni mapy s par novyma vecma a novyma questama, ktery dohrajete za jeden den. Vyhody znovupostavenych Pribyslavic se budou hodit i v dalsich pokracovanich.

Druhý průchod hry jsem po oznámení budoucích DLC přerušil, momentálně jsem FtA DLC projel, abych věděl co a jak. Teď už jenom nasbírat psychické síly na HC se všemi negativními perky. Sám za sebe musím říct, že jsem si FtA užil maximálně a to i jako samostatnou minihru, za těch pár korun jsem dostal naprosto odpovídající obsah. A v novém začátku v kombinaci s HC to bude ještě větší legrace, dost se těším až na to budu mít čas.

Ahoj já to koupil ,ale qvest sem nedostal poslední co z dědouše vypadlo že bude přemíšlet co s Přibislavicema když mu tam ten maník skáp . Pořád sem čekal že to z něj dostanu a teď sem pokec s Ptáčkem a konec hry .

To já jsem sice hru koupil hned po vydání a to dokonce hned 2x, na Steam a XBox One, ale vyčkával jsem, až to dají dopořádku. Největší problémy co jsem ve hře zatím měl po 60 hodinách hraní, byly jednou nezobrazené markery na mapě u faráře Šimona, prolínání NPC postav, kterým evidentně schází kolize (lazebnice v lázních Rataje, poskoci Vikáře) a pak pár glitchů v herních videích, kdy postava nemá věc, kterou má držet, nebo projde něčím, čím projít nemá. Ale zatím jsem ani nedobyl Přibyslavice, třeba se ještě něco objeví. Jo a koupil jsem “Z Popela,” tak jsem zvědav na tu strategickou část hry.

Ahoj, kaddý má samozřejmě svůj názor a já Ti ho neberu, avšak já jsem rád, že jsem si DLC koupil, velice mě bavilo, sice ano, možná by mohlo být malinko zlevněno, ale i tak. Líbilo se mi to a bylo to to, co jsem si v KC přál a další DLC si rozhodně koupím.

Jo jo jsem také rozlazen. Dohráno asi za 2 hodiny. Prostě jsem hru rozehrál a naštřil si. To s tím zlevněním těch staveb mě štve. Když už tak alespoň mohli umožnit, postavit vše a ne jenom nějaké budovy.

Jojo, v tomto máš pravdu, bylo by fajn, kdybys mohl postavit ještě třeba nějaké městské příbytky, některé budovy Ti to nezakazovalo, pokud jsi postavil jiné. Taky bych ocenil, kdyby vyšel update, kde by začal pan Diviš rozšiřovat Přibyslavice a Ty bys tomu opět velel a mohl by tam být krejčí, mečíř, apod.

A kdyby tam tohle všechno bylo, tak už byste nevystrčili nos z Přibyslavic :smiley:

1 Like

Ahoj, nesetkal se někdo s problémem s kovářema? Stavím vesnici a mám sehnat nějaké lepší dělníky. Martin mi poradil, že třeba plantéři v Sázavě se nemají rádi. A když přijdu za Zachem nebo za Otem a oběma nabídnu, že sháním do Přibyslavic plantéře, tak mi oba odpoví něco ve stylu, že nejprve musí vyšahovat toho druhého, ale dál nic. Zkoušel jsem pokecat snad se všemi lidmi ve městě, včetně rychtáře (ten má akorát nabídku na obilí, co jsem už vzal jinde), jejich pomocníků v kovárně, ostatní kováře kolem, atd., ale prostě nikdo mi nepoví, co mají spolu za spor, nebo jak to vyřešit. Hru mám už dávno dohranou a nikdy jsem si nevšiml, že by tihle dva dávali nějaký quest a to jsem k nim chodil prodávat věci pravidelně. V nejhorším načtu save před specializováním kovárny a předělám ji na měčíře, ale rád bych to dodělal i takto. A když jsem u toho, neví někdo, jaký je rozdíl, jestli postavím plantéře nebo mečíře, případně koho z dvojice vyberu? To samé i u možnosti stáje/kasárna a pekař/řezník? Je to jen designový rozdíl, nebo to má na vesnici nějaký reálný vliv na výdělek, bezpečnost, problém s uživením lidí ve vesnici, atd.?? Díky za rady.

1 Like

Ahoj, quest s kovářema v Sázavě se objeví někdy v půlce hry (nevím co přesně je spouštěč) a zadává ho zach. V questu domluvíš s oběma kováři souboj kdy si každý zvolí svého šampiona a pošle ho ve svém brnění do boje. Ty budeš reprezentovat právě zacha ale můžeš to ovlivnit i jinak, no nebudu spoilerovat. Je divné že jsi na ten quest nenarazil, já ho dělal v době kdy se v sázavě snažíš zjistit informace o verbířích. A po dodělání questu jsem přesvědčil kováře Otu aby šel dělat do Přibyslavic (souhlasí s tím že v Sázavě nechá dál působit svého učedníka. Nevím jestli je nějaký rozdíl když zvolíš někoho jiného (kromě sortimentu věcí), nezkoušel jsem.
Jinak jsem dělal pekárnu (později se ti přihlásí pekař se zajímavou minulostí :)) a kasárny. Těch kásáren teď lituji, protože se k nim neváže žádné speciální NPC kdežto do stájí máš hned dva.

A ještě dodám pár věci k DLC obecně:
Ekonomika je podle mě špatně nastavená, bylo by lepší dát základní budovy za pár zlatých aby hráč v průběhu hry mohl nastartovat příjmy a až potom stavět další dražší budovy (ty by zase zasloužily cenu vyšší).

Budov je málo, nejsou dokonalé a váš výběr nejde zvrátit (např. jak jsem psal výše bych rád předělal kasárnu na stáje)

Questy… čekal jsem něco víc, více se podílet na výstavě, řešit víc věcí a třeba přidal celou jednu questovou linii. Řešit jen soudy, to je trochu málo.

NPC. Také jich mohlo být více, hlavně starých známých ze skalice a bral bych někoho do kasáren :slight_smile:

Vcelku je první DLC příjemný doplněk ale mohlo být mnohem, mnohem lepší :frowning:

Já tohle chtěl ve hře od začátku… i když uznávám, že nejen zaklínač, ale třeba i AC3 měly mnohem lepší stavění a management :slight_smile: že je to formou DLC, co nadělám. Ale další DLCčka už taky asi ne… jedině, že by přinesly novou mapu apod., ale spíš asi až další díl - pokud bude… :wink: Snad jedině free update pro ty, co vydrželi až do téhle fáze, by se hodil asi víc no…

Další DLC má být příběh a Ptáčkem. Takže rozhodně kupuju. :slight_smile:

Díky za info, jak jsem psal výše, v Sázavě jsem byl často, ale tenhle quest jsem prostě neměl a co pamatuju, tak nikdy ani jeden z kovářů k němu neměl žádný komentář. Teprve teď po DLC mi oba říkají, že na mě nemají čas, dokud nevyšachují toho druhého, nebo tak něco. Zrovna tak jsem třeba nikdy neměl quest s opilým farářem Bohutou a questová linie po dodělání kumánského převleku taky skončila a s těma svýma dvěma kamarádama už nejde nic dělat. Nechápu proč a jak to tak mám. Každopádně to znamená, že pokud specializuji kovárnu na zbrojíře, nemůžu tam Zacha ani Otu dát. Takže se specializuju na mečíře a bude, lkae je to škoda. Chtěl jsem ten štít. Mečíř pokud jsem to správně na netu nstudoval, nedává nic jiného, krom brusného kola. Které teda nechápu, proč u zbrojaře nebo ještě u obyčejné kovárny není, když ho jinak mají všude. Jinak já přemýšlím taky nad kasárnami, tam by měl být luk. U stájí pokud vím nic není, tedy kromě koní, ale co vím, tak žádný asi není lepší než Jenda, tak to pro mě nemá cenu stavět. Škoda že nejde budova postavit, vzít věci (luk, štít) a následně zbourat a postavit ta druhá, aby se člověk dostal ke všemu. Každopádně díky za reakci :slight_smile:

1 Like

Chlastacka s Bohutou je spojena s jinym questem a chlastackou to ani skoncit nemusi. Takze pokud si nekdo nevsimne, ze u Bohuty je quest, tak ukol muze dokoncit i tak a pak uz chlastacka nebude.

Nevím na co DLC,po nějaké době jsem se vrátil k hraní a ty samé problémy co na začátku,chůze do schodů,křoví, prolínání se postav,celkem smutné.