Dobrodružství jana ptáčka

v tom dlc s ptáčkem mám jít do kempu rautbiterů (nebo nějak tak) a mám se vydávat za alfonse. ten jeho společník mi řekl že mám vypadat jak on. to znamená že žádná zbroj a čisté oblečení ale musím to ve skutečnosti takhle dělat nebo to lapkům v kempu bude jedno jak vypadám ?

Neviem či sa Alfonsove telo dá obrať. Ja som tam šiel vo vlastnom, mal som práve “charizmatické” veci na sebe. Neskôr to závaží pri jednom rozhovore.

alfons se právě obrat nedá ale ve quest logu vubec není napsaný že bych měl mít jiný hadry, říkal to je ten jeho společník takže to asi nebude mít žádný vliv

Viem, že sa máš zaňho vydávať, Henry sa toho spoločníka pýtal, či ho odhalia, či ho už videli, na čo ti odpovie, že ho nevideli.

Pokud jsi četl (poslouchal) co Alfons (?) říká, potom je úplně jedno v čem k lapkům dorazíš. Nemusíš se převlékat, jelikož oni tebe/onoho kupce nikdy neviděli. Vyjma vraha, ale ten sám sebe nepráskne. A pokud si uděláš onen závěr - pak podle toho co ti oni lapkové říkají - nebo podle kostek - určíš vraha.

  • Já to udělal tak,že jsem vyhrál zpět v kostách onen šperk pro Jendu a pak jim otrávil kotlíky. A to úplně všechny. Pak jsem jen posouval čas dokud všechny nelehli - prostě nešli spát. Pak krástě zabití ze zálohy a lehli všechny. Včetně jejich kápa kterého jsem pak vyprovokoval. Měl smůlu - byl jediný přeživší. Vyjma pár předmětů co nestojí za řeč,jsem získal i sadu vyvážených kostek. Vrátil jsem se k tomu Alfonzovi nebo jak se jmenuje - a tam mu řekl že vím kdo je vrah - jen se optal jak jsem to zjistil - tak jsem mu řekl že podle kostek. Mise splněna :slight_smile:

ok děkuji a ho právě poslouchal. on sice říkal že alfonse nikdy nevideli ale zároven říkal že musím vypadat jak kupec takže čistý oblečení a žádný železo