Také se připojuji s chybovými hlášeními po patchi 1.3 na PC + několik poznámek
- (spoiler!)chybí cut scéna v prologu, kdy za bouřky se podaří Rackovi utéct z jeho obleženého hradu. Jen mě v noci vzbudí, že mám přijít na hradby tam proběhne rozhovor a když má přijít cut scéna nic. Mohu jen znovu začít konverzaci s Bořkem a začít hlídkovat na hradbách.
- Nevím co se stalo ale když rychle cestuji tak v případě např. přepadení se hra načte tak, že do mě lapkové již dávno buší a mě teprve běží vpravo dole nahrávání a nemohu se tedy bránit. Než tedy mohu něco udělat obvykle mě již shodí z koně a buď propadnu terénem a chvilku padám než mě to zase vrátí zpět, nebo schytám nějakou tu ránu dříve než načítání skončí. Dříve to nedělalo.
- Při rychlém cestování se neodkrývá mapa (je to záměr nebo bug??) obláčky zmizí jen v sektoru kde se nacházím a pak se zase vrátí až sektor opustím. Když se tam projedu přímo ve hře mapa se odkryje a zůstane tak už napořád.
- Optimalizace se mě spíše zhoršila oproti patchi 1.25 kde mě v ratajích šlo všechno plynule na ultra jen jsem musel snížit stíny. Teď se to místy dost seká (hlavně ve spodní části na námestí). Dropy na 10 FPS atp…
- Když si v průběhu bojů ve druhé lokace pevnosti lapků uložím získanou výbavu z boje od zabitých nepřátel do koně, nejde to pak z koně přesunout zpět do inventáře (píše to, že za boje toto není možné udělat - přitom stojím v Ratajích na náměstí u obchodníka natěšený na pár tisíc grošů až to všechno prodám…
- Dále při misi, kdy jsem s Ptáčkem v lázních a odložím si výbavu do truhly, mě pak z truhly zmiznou věci, které jsem měl označené jako kradené!!
Dále pár poznámek:
Otevírání zámků na gamepadu pořád nic moc, ale řeším to tak, že prostě otevírám na klávesnici s myší, kde to jde na pohodu a pak si zase vezmu gamepad - díky, že to jde hladce přímo ve hře měnit aniž bych musel vstupovat do nastavení hry. Tuto funkci určitě zachovat!
Na začátku celkově stoupla obtížnost - dříve se daly sehnat paklíče od jednoho z kamarádů hned v první vesnici teď se se mnou už po misi s házením hnoje na dům žádný nebaví a do kuneše se dalo bušit mečem do zblnutí, protože byl nesmrtelný a nahonit si tak staty hned na začátku = porazit prvního kumána u hradeb = mít dobrou výbavu hned na začátku. To teď nejde (ale tak je to asi správně mimo těch paklíčů - šlo už trénovat od začátku) musíte tedy alespoň omráčit a okrást o výbavu jednoho ze strážných p. racka
zmizely některé truhly s top výbavou - ale alespoň se musí člověk více snažit a hrát, aby se dostal k dobré výbavě. Takže to vítám. Dříve to bylo skoro jako cheat, když člověk věděl kam zajít. Dále truhly, které dříve nebyly zamknuté nebo byly jen velmi lehké (ratajská zbrojnice spodní patro ve věži:) ) jsou nově s velmi težkým zámkem (ta v ratajích navíc permanentně hlídaná) Škoda když jsem to tam všechno vykradl bylo po finančních problémech:) Ale opět je to takto lepší. Dobrou výbavu prostě nezískáte tak snadno.
To je zatím vše co jsem stačil od nového začátku projít.
Moje sestava:
CPU i7 2600k na 4,4 Ghz, GTX 980 Phantom OC, 10GB ram, SSD, WIN 10 prof - hraji jen na rozlišení FHD.