Doprovod adély do sázavy

když mám lazebnici adélu doprovodit do sázavy tak v lese na nás zautočí tři lapkové. jak je mám porazit. to prostě nejde když na mě jeden utočí ze předu tak další dva zezadu a to se prostě nejde ubránit

EDIT: ta banda nejsou lapkové ale kámoši chlápka kterého jsem zbil abych zachránil adélu. možná to šlo i bez toho, nevím

Mám postavu vyskilovanou na maximum, takže to nebyl žádný velký problém, ale využij psa, aby napadl nepřítele. Doporučuji soustředit se prvně na nejslabšího soupeře a vyřadit ho. Většinou je to ten s tím lukem. Ještě může pomoci ihned po naběhnutí hry zmáčknout klávesu I a v inventáři se posilnit lektvary “Bivoj”, “mazání na klouby”, “vitalita” a “životabudič”. Možná ještě preventivně “měsíčkový odvar”, který zhojí první údery, než přestane účinkovat.

díky nakonec jsem to vyřešil takže jsem si načetl starší save a prostě jsem počkal do dalšího dne dokud tu adélu nezbije :smiley:
jinak když už jsme u toho psa, poslal jsem ho do mlýna před jednou misí a ted jsem se vrátil a nevím jak ho mám vzít zpět tak aby sem ho zas mohl krmit a tak

Aha, no měl by být u Terezy ve mlýně… Jestli tam není, tak je něco špatně.

on tam je ale není u něj žádná možnost navázat konverzaci. když k němu přijdu je tam jen nápis Vořech a nic víc

dobrý už je to vyřešený , stačí jen jít za terezou

Já jsem je pobil tak, že jsem si zavolal koně, poodjel a sundal je lukem.

OK, také se podělím:

JEdu na koni - neslézám - beru luk, mezitím poštvu psa na lapky. A dělám ovály - kroužím s koníkem a střílím. Časem pes zdrhne, ale to mě neva - jelikož lapkové jsou zasaženi otrávenýma šípy. Stačí pár ran a jsou … .

Druhá možnost - jdu pěšo - plácnu po palici lapku co jde po Adéle - jdou po mě všichni tři. A zdrhám - v ruce luk - couvám snažím se trefit hlavu - lehne 1, potom se soutředím na 2 lapky - stačí ho párkrát seknout - vzdává se, soustředím se na jednoho stojícího - zabíjim. Mezitím se zbylí 2 zvednou - jeden je ozbrojen, druhý jde rukama. A tak sundám toho co má zbran - pak druhého. Vracím se k Adéle. A pokračujeme v cestě - důležité je - dát si pozor na psa - myslím že se tam 1 objevuje - dokáže zranit a dokáže nepříjemně držet za ruku tudíž do mě mohou mlátit … Takže první musí zemřít pes … To finguje všude dále ve hře - nejdřív zabít čokli. Sice nezabíjí - ale - dokáží odebrat staminu, ale hlavně držet … . Jen 1x se mě stalo, že mě čoklík pokousal a já začal krvácet … :slight_smile:

Tak já to dělal tak, že jsem vyběhl po té skále … je tam taková římsa, a na ní s tebou může bojovat jen jeden. Ostatní musí přiběhnout z druhé strany, takže mám chvíli abych zbouchal toho jednoho. Pak seskočím z římsy, oběhnu to, a zase je mám v řadě a zase bojuju jen s jedním. No nebylo to jednoduchý, několikrát jsem opakoval, ale utloukl jsem je tváří v tvář.