Doupe zmijí (qest nesplnen)

Začal som hrať ten nový Hc mod že nech to je trošku viac sranda mno ono musím povedať že okrem toho že blúdim väčšinou po mape ako idiot mi to nepríde zas až tak brutál HC ako som čakal ale nevadí viac ma štve to že pri tej misí doupe zmijí kde mám ísť obhliadnuť tie pribislavice (tábor zbojníkov) tak to nedokážem urobiť … jednoducho keď tam dojdem Jindra si nefrfle pod nos ako by mal že kolko ich je a pod. … a keď sa aj dostanem do tábora tak možnosť vhodiť niečo do kotlíka nemám vôbec a podpáliť šípy mi tiež nejde pričom ten qest mám aktívny že im mám spôsobiť nieaké škody takže sa obraciam na vás či by mi niekto nevedel poradiť lebo už som z toho zúfalí … ešte väčšia sranda je ale to že akonáhle ma odhalia a skúim si dať starší save kde som už síce mal tento qest aktivovaný ale ešte som neni ani v tom tábore automaticky mi to vypíše že qest sa nepodaril … a dalej to nemá pokračovanie lebo Racek odomňa stále chce aby som to tam išiel preskúmať . Ak by mi vedel niekto z vás poradiť budem vďačný :smiley: hru som už dohral 2x a nestretol som sa zatial s takýmto problémom

Ja mam taky znova rozehrane na HC se vsemy debuffy, ale k Pribyslavicim jsem se jeste nedostal, tak uvidime jak rychle tam budu.

Vyzkousel jsi nahrat jeste dalsi save zpetne, jestli ti to napise taky hlasku o nesplnenym questu?

všetky savy kde som mal už qest aktivovaný a nalogoval som ho, mi okamžite vypísali tú hlášku … qest nesplnen … ono ja som sa pýtal viacerých známych čo hru hrajú v Hc mode a zatial nikto sa s týmto problémom nestretol aj keď už mali qest prejdený takže naozaj nemám tušenie kde by mohla byť chyba … keď som logoval ešte staršie savy kde som sa ešte len chystal k tomuto qestu vždy to dopadlo rovnako neúspešne nech som logol hociktorý save …