Zajímalo by mě, neví někdo jak se provádí drtivý typ útoku? Je to ve hře vůbec? Vždyť levým tlačítkem myši provádím seknutí, pravým tlačítkem bodnutí a drtivý útok jak? Čím?
Hraji hru podruhé a rád bych používal jinou zbraň než meč, například palcát, kladivo, které mají nejvyšší poškození právě drtivým typem útoku, ale bohužel nevím jak se provádí. A protože sekání a bodání s těmito zbraněmi je pěkná bída, tak jsou tyto zbraně pro mě ve hře nepoužitelné. To abych zase přešel zpátky k meči?
Prostě si vezmeš drtivou zbraň. Drtivý útok je seknutí drtivou zbraní. Prostě sekneš sekyrou, tak část útoku je sečná a část drtivá. Když sekneš palcátem, je skoro celý útok drtivý.
Mě to právě že zmátlo u kladiva, kdy mě přijde, že levým tlačítkem útočí tím ostrým koncem kladiva (a síla sekání u kladiva je prachbídná) místo tím tupým koncem, a pravým tlačítkem standardně bodá (síla bodání taky nic moc). Jinak mě taky napadlo, že v případě palcátu se automaticky změní sekání na drtivý útok (tedy mačkám levé tlačítko myši). Ale dík.