Drtivý útok? Je ve hře vůbec?

Zajímalo by mě, neví někdo jak se provádí drtivý typ útoku? Je to ve hře vůbec? Vždyť levým tlačítkem myši provádím seknutí, pravým tlačítkem bodnutí a drtivý útok jak? Čím?
Hraji hru podruhé a rád bych používal jinou zbraň než meč, například palcát, kladivo, které mají nejvyšší poškození právě drtivým typem útoku, ale bohužel nevím jak se provádí. A protože sekání a bodání s těmito zbraněmi je pěkná bída, tak jsou tyto zbraně pro mě ve hře nepoužitelné. To abych zase přešel zpátky k meči? :face_with_raised_eyebrow:

Prostě si vezmeš drtivou zbraň. Drtivý útok je seknutí drtivou zbraní. Prostě sekneš sekyrou, tak část útoku je sečná a část drtivá. Když sekneš palcátem, je skoro celý útok drtivý.

Mě to právě že zmátlo u kladiva, kdy mě přijde, že levým tlačítkem útočí tím ostrým koncem kladiva (a síla sekání u kladiva je prachbídná) místo tím tupým koncem, a pravým tlačítkem standardně bodá (síla bodání taky nic moc). Jinak mě taky napadlo, že v případě palcátu se automaticky změní sekání na drtivý útok (tedy mačkám levé tlačítko myši). Ale dík. :slightly_smiling_face: