Na Vraníku mám vyhledat Erika, ten v táboře není nýbrž je dle mapy někde za klášterem.Z tábora se ovšem nejde dostat.Měli jste někdo podobný bug ? hraji na ps4. Jinak radu typu nahraj starší save slyšet fakt nechci to radši tu hru rozštípu. Můžu říct, že to je suverénně nejzabugovanější hra na PS4 co jsem měl tu čest hrát, ale dost mě to mrzí protože je to zároveň jedno z nejlepších RPG co jsem hrál.
Měl by být v té jedné budově nahoře. Kdyžtak posuň čas. Měl by tam sedět jako boss
…kežby on je prostě fyzicky za klášterem, zkoušel jsem starší save ale opět stejné. Mě se povedlo přeskočit oplocení té pevnosti a dojel jsem za klášter kde jsem ho opravdu našel, jenže problém je, že on mě pošle za jinou postavou co se nachází na opět na Vraníku.A já už nejsem schopný se dostat dovnitř, protože hra si stále myslí že vevnitř jsem, tudíž brána nelze otevřít.Hra je pro mě momentálně nehratelná
To věřím že to naštve, sám jsem týden čekal na opravu jednoho questu, jenže to jsem věděl že bude patch příští týden, teď nevíme kdy a co bude Mno Jestli máš nějaké mody, tak je smaž a reinstaluj to celé na steamu. Nebo si stáhni někde z torrentu hru se starším patchem. A přehraj si tam save a jeď dál. Je to mastný bug, vůbec nevím co by tam dělal za klášterem. Erik musel dostat maximálně jeden script a to být na Vraníku, to je divné…
mohl by se prosím vyjádřit někdo z vývojářů hry ? Opravdu není žádná možnost jak to oje*at ? Případně jestli aspoň dojde k nápravě v příštím patchi, jestli tuto chybu vůbec někdo řeší?