Zdravím,
hru jsem dlouho nehrála. Nové DLC s Ptáčkem mám koupené a instalované od 11. prosince, dneska jsem hru zapnula poprvé zhruba od září. Nevím, jestli mi vzpomínky tak zkreslily představy, ale přijde mi, že se mi celá hra zbláznila. Než se načtou textury, tak uběhne celá věčnost, a i potom to hapruje. Po upravení nastavení se nic nezměnilo.
Plus důvod, proč zakládám celé téma: kdykoli zmáčknu ESC, hra zamrzne a já musím ukončit tak, jak se člověku, který velice nerad ztrácí neuložený postup, neukončuje zrovna snadno.
Máte/měl jste někdo podobný či stejný problém? Nevím, kde jinde hledat. Nastavení na to nemá vliv (alespoň nic z toho, co jsem zkusila), možná to DLC nebo aktualizace? (1.7.2) Nebo se mi stihl nějak nepozorovaně zasukovat počítač, ale u jiných her problém nevidím.
(Počet nahraných hodin a počet hodin hledání na netu a gůglení bugů a problémů se brzy bude rovnat.)
Edit 20. 12. 2018:
Ve složce hry Patch jsem dala pryč všechny patche s datem změny 20.11.2018. Všechny dřívější (nejdřív srpen) jsou v pořádku. Po odstranění položek se hra sice načítá snad ještě pomaleji a hůř, než předtím, ale ESC klávesu už můžu zmáčknout a hra se nekousne. (Akorát ji MUSÍM zmáčknout, protože bez toho se mi u lidí neobjevuje žádná možnost - mluvit, okrást…)
Pokud je ale problém tady, tak jsem si stejně moc nepomohla, není tohle zároveň ten patch, který opravil DLC, okolo kterého teď byl takový humbuk? Jelikož jsem se ke hře vrátila s úmyslem si to DLC zahrát, tak… tak nevím, no. Pomoc?
Mimochodem, přeinstalování DLC nepomohlo.