From the ashes přibyslavice

Ahoj,

datadisk jsem si koupil nedávno a jsem sním strašně spokojený, nejdřív jsem získával groše na výstavbu tím, že jsem nalézal zakopané poklady a rozprodával to, poté jsem se vrhnul na questy kde vybíjím hnízda kumánů a lapků a přišel k pěknému jmění, stále nemám kompletní přibyslavice, chybí mi kostel.

chci se zeptat, jestli po dokončení quest nový domov mi zůstane příjem z přibyslavic a já si budu moct brát z kasy peníze a nebo jestli se tato funkce zablokuje a peníze půjdou divišovi?

děkuju

Příjem ti zůstane, budeš moct pravidelně vybílit truhlu a válet se v penězích.

1 Like

yes! díky :smiley: :slight_smile:

No lidi na to obvykle nadávají, protože se váleli v penězích i bez toho. Protože nedokážou projít kolem žádného zámku aniž by ho vypáčili a vykradli obsah. Ti doufali, že Přibyslavice budou něco, do čeho budou moct lít ukrutné částky peněz … a ono jim to místo toho začne nakonec peníze vydělávat.

1 Like

To jono :smiley: já vypáčil jen jeden zámek a to u kuneše, a tam jsem usoudil, že páčení zámků není zrovna aktivita pro mě na ps4, to samé kapsářství, radši vydělávám peníze normální cestou, zabíjet lapky a kumány, poté to prodávat a přilepšovat tak jednomu obchodníkovi, který už má za pár kempů nasysleno kolem 50K grošů z mých prodaných věcí.

1 Like

Zdravím diskutery. DLC si mi libi ale neřeší problém s penězy. Ze začatku člověk do toho pořad vraží a má člověk s toho i radost že mu peníze mizí na něco hezkeho. Pak se člověk dostane do fáze že nění co dělat a pomalu se penízky jen kutaly a investice se vrací několika nasobně a nelze častku utratit protože nema za co.Zbroje si člověk najde nebo vybojuje. Když došlo na utracení tak jsem chodil kupovat lektvary atd protože jsem byl liny sbírat byliny a vařit je.sice alchemka trpěla ale to muže štvat jen mě.Takže mate na konci hry peníze na vše co chcete…

No na tom je právě dobré to, že ti obchodníci na tobě vydělávají ty velký prachy, a až tam mají statisíce, tak je pěkně obereš, a mají zas velké lejno.

No to je právě ono, ale dle toho co říkal diviš, když dostavíš přibyslavice, že se bude ještě rozšiřovat, takže možná v dalších datadiscích ty peníze půjdou nějak uplatnit

a btw. ty peníze jsou sice tvoje, ale můžeš je nechat v truhle kde se hromadí na to další rozšiřování Přibyslavic, ty si z toho můžeš vzít nějaký pakatel a sním hospodařit…

no a co když přibyslavice dostavíš?

Tak tě Diviš pochválí a jak slíbil, můžeš dál čerpat peníze z Přibyslavic.

A za co penize mužeš dal utracem ? hmm?

tak já třeba pokračuju dál v hře, kde je využívám a snažím se využít plný potenciál té hry

Můžeš si kupovat odpustky v kostele.

jo svatá pravda :smiley: a to je docela raketa za odpustek

pokud máš v duši dobráka nakupuj ty nejdražší věci a pohazuj je před žebráky a celkově obyvatelstvo kterýhokoliv města či vesnice. Oni si je vždycky vezmou když se nikdo nedívá :smiley: sic je jim to asi k hovnu ty můžeš mít dobrej pocit :smiley:

1 Like

a ty lidé si to pak oblečou na sebe?

to právě asi ne proto píšu že jim to bude k prdu, ale vím že když cokoliv co má nějakou hodnotu zahodím před někým (třeba v ratajích jak žebraj ) tak když popojdu a on mě nevidí vždycky vstane, řekne něco jako ,ale co to tady máme, rozhlídne se a vezme věc. když sem potom zkoušel jestli jí ma v inventáři tak má …

Dobrý den
Je nějaká možnost že vyjde patch který umožní nové budovy do Přibyslavic?

To by bylo na patch až moc, nepočítal bych s tím.