Tohle už se tu řešilo, zkusím napsat co mám ověřený a to co nebude dám k tomu poznámku
- Kuneš = dřevorubec - stačí když mu nabídneš nový život (znova začít), Malina - nevím kdo to je, (Neověřeno)
- Vašek - lze ho najmout po vystavění stájí jako podkoního - půjde bez problémů. (Myslím Neuhof -Zdena - pošle na žádost jindry podkoního do Přibyslavic).
Kronhajzl - kupec, lze ho dát na místo rychtáře. V ratajích je ještě jeden kupec (jmeno už nepamatuju) ale ten co scháněl kuchařku - možná by šel i on, ale na mojí žádost mě odmítl. (Neověřeno)
Mirka - je na větrném mlýně - úkol když scháníš Pétu - po splnění úkolu a vystavění hospody = šenkýřka. Druhým jsem zkoušel Ondru na mýtince - ale odmítl. (Neověřeno).
Fricek/Matuš - tesaři do Přibyslavic mohou zasttávat úřad rychtáře (starat se o prachy) - mě to nevyšlo - jelikož se mi bugnul úkol jak máš vykrást truhlici s penězma. (Neověřeno)
Řezník/pekař - přijdou v rámci rozřešení úkolů v Přibyslavicích sami - záleží ke komu se přikloníš.
Sázava - Všichni 3 kováři jdou získat pro přibyslavice - vybrat můžeš jen 1 z nich - také záleží co postavíš - jestli platnéře nebo mečíře.
Z budov - vše co jde postav i z doplňky,všetně kostelu. Mě se vyplatil řezník - dává maso do hospody, vyšší výdělek, místo stážnice stáje - na koně pak můžeš koupit sifon. + nějaké ty jiné koníky.
To co jsem nezkoušel - překecat Terezu aby šla bydlet do Přibyslavic - do verze 1.7.2 tato možnost nebyla.
Zajíc/lovčí (asi Matouš ten u Talmberka) - zkusit ho dát do strážnice - nešlo do verze 1.7.2
Kostel - ať jsem obíhal koho jsem chtěl - nikdo z mnichů tam do Přibyslavic nechtěl. U Šimona jsem neměl volbu Přibyslavice - zkusit ještě mohu kata Heřmana ale pochybuji.
- Pokud půjdeš - Myslím že to jsou Úžice - úplně na sever nahoru, narazíš na “Dáblovu stěnu” je tam mlýn - ale lidé do Přibyslavic nechtějí. Ještě za zmínku stojí onen auest s Bohutou - opravdový křesťané (?) kdy máš odlákat inkvizici, zkusit nabídnout oné rodině přesídlení do Přibyslavic (Neověřeno).
A konečně Verkoš Pruda - má dceru Magdu - já jí nenašel,ale když jí zamyká, třeba by do Přibyslavic šla (neověřeno).
Další postavy jsem nezkoušel,ani teď ani v posledním patchy - možná že přidáním nového DLC se objeví i další Skaličtí pro Přibyslavice.