Goals a vybrané peníze

Dlouho jsem se o tuhle hru nezajímal, z pracovních důvodů a nemužu najít nikde stránku co tu byla s množstvím vybraných peněz a tehdy ještě nezvoleného dalšího vylepšení hry pokud se vybere XYZ dalších penez.

Mám tudíš dvě otázky, kolik je aktuálně na kontě? (nebo to už nezveřejnují?)
A jaký bylo zvolené to poslední vylepšení?

Přesně ti to zrovna teď říct nemůžu, ale máme skoro dvojnásobek backerů co z kicstarteru

přišemž po kickstarteru se nejnižší tier dal koupit za 49 usd.

1 libra je 1,2 usd čili:
1,106,371*1,2 = 1,327,645

takže to je:
1,327,645 + (~35,000)*49 = 1,327,645+ 1,715,000 = 3,042,645 usd

přesné data u sebe nemám, ale tohle plus mínus sedí.

K druhé otázce.
Po kickstarteru se žádné nové vylepšení nepřidávali, pokud vím (krk bych na to ale nedal)
takže poslední zůstalo:

Edit: Tak jsme tam zdá se přidali ještě kodex
Není to sice asi pro každého, ale bude v něm popsaná středověká společnost, povolání, lokace, postavy a události. Všechno to bude doprovázené ilustracemi od našich skvělých umělců.
Tady taková střídmá ochutnávka

Na ofiko webu: https://www.kingdomcomerpg.com/en/get-the-game je alespoň ukazatel lidí co přispěli.
Teď vidím 67,684. Takže skoro dvojnásobek co po konci kampaně kickstarteru, sice nevíme jak moc se přispívalo per backer teď, ale na hrubý nástřel by to mohlo stačit :slight_smile:

Cha! to jsem hledal!.. a nenašel.
Dík za upřesnění.

Tak to jsou dobré zpávy, čekal jsem teda něco lepšího jak kodex, třeba dlouho technickou podporu - aktualizaci mechanismů nebo grafiky, protože při uvádění hry se chlubili že jejich CryEngine je lehce upgradovatelný a mohla by třeba i v době vydání vyjít nějaká vylepšení, ocenil bych hlavně grafiku a SW odladěnost.

No ale aspon neco, má to byt věrná silmuace středověku a tohle to pěkně doplní.

Co se týče obrázků jsou super, přesně tyhle kresby ukazují kulturu tehdejších obrazů… je to nádhera ta věrná napodobenina historie.

Takže přesně by to tedy mělo být o něco méně jen 2 910 443 USD = 71 887 942 KČ :slight_smile: ale to je stejnak jen detail :slight_smile: za předpokladu, že by kupovali tu nejlevnější za těch 49USD takže to bude ještě o něco víc :slight_smile:

Optimalizace jsou v plném proudu. Rozhodně nebude vycházet hra která poběží max 30 fps (hehe)
Nevím ale co přesně myslíš pod grafikou, zdá se ti, že hra není dostatečně graficky pěkná?

Co se týče Cryenginu tak nejedeme na nejnovější verzi. Pokud se dobře pamatuju, tak tam byli nějaké komplikace, které by znamenaly přepisování nemalé části kódu. To by mě ale musel opravit @Woody

1 Like

Hmm řekněme že graficky je na tom velice dobře, ale čím víc je tam někde ohen tím víc mám pocit že je to moc umělé. Rozhodně to není podobné reálným barvám a ještě to dlouho trvat bude (to nikomu nevičítám), jen je vždy co vylepšovat a měl jsem dojem že když vávra se chlubil CryEnginem, a jeho aktualizací, má právě tohle na mysli a hráči se mužou těšit i po čase na lepší uroven.
Pokud si dobře vzpomínám na citát “tento engine nám dovoluje hru posouvat ku předu i když už hru uděláme a v rámci cca třech týdnů práce engine aktualizovat jeho verzi ve hře a to přinese potom ještě lepší detaili v době vydání hry než v době kdy hru začínáme dělat” .
A moje vyze byla, že k tomu dojde ještě třeba i pul roku? Rok? Po vydání, což by bylo super.

To záleží kdy to řekl. Protože pokud by se opravdu porovnala úroveň v době kdy se hra začínala dělat s dnešní aktuální úrovní, tak je výrok určitě pravdivý.

1 Like

Momentalne mame verzi CryEnginu 3.8.6 a planujeme prechod na nasledujici verzi 5.x (s podporou DX12), jakmile hra vyjde. Osobne pocitam s patchem pro KCD. Bude to ale trvat. Je to pro nas opravdu hodne zmen a momentalne risk, ze ne vse je v nove verzi odladeno na vsechny platformy. Vydani KCD by to mohlo velmi zdrazet a proto prechod az po vydani.

6 Likes

Dík :slight_smile: za info

Vyjde ještě do konce roku další video update? Díky :slight_smile:

1 Like

ano, vyjde.

2 Likes